2prensannesi__ Merhaba arkadaşlar 3 buçuk yaşında oğlum var sübyan okuluna vermek istiyorum ama tam konuşmuyor yeni yeni konuşmaya başladı sizce okula vermelimiyim yoksa biraz daaha beklemelimiyim
-_-hUysUzvetatlikadin 2prensannesi__ şuan okul çağıniçin erken oyun grubu veya kreş gibi yerler olabilir diye düşünüyorum
Aptalllarsizi 2prensannesi__ benim oğlan 4 gün önce 4 yaşına bastı bu yaza bende göndermek istiyorum ağzı daha yeni açıldı arkadaş çevresi olsa daha net konuşur sizde bemce yaza gönderin
2prensannesi__ Aptalllarsizi bende konuşmasını biraz daha geliştiririr diye düşündüm ama sonrada kendini ifade edemez diye kararsız kaldim
SelimZeynep 2prensannesi__ 4 yaş altını almıyorlar ki bide kendini ifade ediyor olmasına bakıyorlar konuşması net değilse zor yani
2prensannesi__ SelimZeynep okulun müdürü ile görüştük yaş konusunda sıkıntı yok istersek vere biliyoruz bir çok konuda kendini ifade ede biliyor ama tam konuşmaya başlamadı oyuzdem kararsız kaldim
minikpandam-_- 2prensannesi__ fiyat ne kadar ki 3 sene önce yeğenim gitmişti çok cüzi bir miktardı. Diyanetin benim dediğim
SelimZeynep 2prensannesi__ sübyan okulu dediğiniz diyanete bağlı değil mi nasıl alıyorlar 4 yaş altını
Aptalllarsizi 2prensannesi__ tuvalet eğimini aldımı?zaten orda yaşıtları olacağı için daha çabuk ağzı açılır bende hem dini öğrenmesi için hemde sosyalleşmesi için gönderecem ama yazın göndermek istiyorum zaten gelecek senede anaokuluna gidecek