sumeyyeuzuun_ Herkese iyi akşamlar💛 3 aylık oğlumuz için sünnet düşünüyoruz. Ankara’da önerebileceğiniz, güvenilir bir hastane veya hekim var mı?
MelekSu sumeyyeuzuun_ iyi akşamlar bizde 1 yaş pazartesi günü Pursaklar devlet Hastanesi’nde sünnet olacak . Burda bı kaç yorumda Aylin Kalınbaçoğlu nu gördüm ona gittik. Genel cerrah inşallah sorunsuz atlatırız
Bebegim3535 sumeyyeuzuun_ devlet hastanesi yapmayabilir ama özeller yapıyordur. Biz 27 günlükken klinikte yaptırdık. Keşke erken yaptirsaydiniz
2tosbikannesi sumeyyeuzuun_ merhaba cumartesi günü 50 günlük oğlumu sünnet yaptırdık Dr. Erkan Öztürk’e Bağlum tıp merkezinde çok memnun kaldık. Ben klinik ortamına çok güvenmiyorum maalesef. Gönülden tavsiyem her gün Whatsapp üzerinden foto atıyorum doktorumuza ve çok ilgileniyor sağolsun
hava0636 Ben bugün sunnet yaptırdım oğlumu natayolunda yusuf bal var çok iyi dediler gayet güzel ve hızlı oldu sünneti hani eli hafifti şuan nöbet tutuyorum mizmiz oğlum azcık oda olcak artık ama şuana kadar herhangi bir sıkıntı yok memmunuzz
sumeyyeuzuun_ MelekSu devlet hastanesi yapıyor mu? Biz etlik şehir hastanesinde yaptırmak istedik 6 yaşından önce yapılmıyor bizde dediler şaşırdık.
sumeyyeuzuun_ Bebegim3535 bizim oğlumuzun özel durumları vardı o yüzden biraz toparlanmasını bekledik şimdi iyi çok şükür o yüzden fazla geçe kalmadan yaptıralım hemen diyoruz🌝
btmf Biz bugün Pursaklar devlet Hastanesi’nde yaptırdık ve çokta memnun kaldık.Doktor gerçekten çok iyi öneririm.
btmf sumeyyeuzuun_ MHRS den genel cerrahi bölümü Aylin kalinbacoglu randevu alıyorsunuz önce muane edip bir hafta sonrasına gün veriyor. Once lokal anestezi uygulanıyor 10 dk uyusmasi bekleniyor 10 dk işlem yapıyor. Gerçekten ağzı dualı çok ilgili ve işini seven bir doktor özelde yapmanıza gerek yok bence
[silindi] sumeyyeuzuun_ Evet kendi kliniği, bizim ve eşimin ailesinde çoğu kişi kendisinde sünnet oldu. Natoyolu caddesinde.