bilginnn Merhaba bebeğim 3 aylık normalde sarı turuncu kaka yapıyor sadece anne sütü ile besleniyor yeşil kaka yaptı normal midir
nurkaradirek bilginnn benim bebeğimde de yeşil kaka vardı doktor üşütmeden olur dedi ama ben alerjiden şüphe ettiğim için test yaptırdım eğer belirtiler varsa sizde yaptırn Bende üşütme ile alakası yok
evraaa bilginnn benim oğlumda ara ara oluyo doktorum normal olduğunu ve yeşil kakanin son sütü emdiği için olduğunu aslında çok iyi bişi olduğunu söyledi asıl kaliteli olan sütü emdiği için oluyomuş
dilekkdavut nurkaradirek ne belirtileri vardi ? Bence de üsütmeyle alakasi yok cunki biz hastsne saglik ocagi disinda hic cikmiyoruz disari bebek hasta olur die
nurkaradirek dilekkdavut kakası sümüklüydü yeşildi bide anlında döküntü vardı Bunun dışında kakada kan ve huzursuzluk oluyormuş bizde hiç olmadı onlar
dilekkdavut nurkaradirek kan yok huzursuzluk da yok Döküntümüzde yok ama arada sümüksü oluyo arada ama
ace42 nurkaradirek ya benim bebeğimde de var bunlar haftaya 4.aya girecek ama doktor umursamadı bana da diyet niyet bir şey demiyor mukuslu oluyor arada da yeşil gaita testi bile istemedi hiç ben ısrar etsemde yanımda kakalı bez götürüyorum sadece bakıp normal diyordu