sureyyasaygin Arkadaşlar doğumdan sonra 10 kilo kaldı bebeğim 4 aylık detoks suyu yapmayı düşünüyorum Detoks suyuna 1 lt su 1limon 1 elma 1 paket yeşilçay ve ıhlamur 2 3 tane kabuk tarcın Zararı olur muu sütüme
Sin21 sureyyasaygin emzirirken detox önerilmiyor su atmak demek çünkü bu da sütü etkiler. Yine de net bilen biri vardır belki üstte kalsın postunuz
Ikrazumra19 sureyyasaygin emziriyorsaniz detoks yapmayin sutu etkiliyor hem daha verirsiniz acele etmeyin hersey zaman
Mylittleboy sureyyasaygin müge bozu biliyorsundur gecende eski kilosuna dönmek icin bisi paylastı herkes tadını sevmez ama en saglıklısı ve yardımcı oluyor eski kiloma dönmem icin diye oda kereviz sapı limon ve elma yapıyormus yaptıgına göre emerken sorun teskil etmiyor bu
Altugba Limon sütü azaltıyor diye biliyorum. Kilo vermek için acele etme öncelik bebeğin . Bol bol su iç yağlı hamur işi tatlı abur cubur yeme günlükte yapabildigin kadar spor yap gitmeyecek kilo yok.
Ikrazumra19 Altugba aynen ben 22 kilo almistim 1 hmyasina girdigi aman eski kiloma donmustum hersey zaman daha 4 ay olmus hanimefendi dogum yapalo
Altugba Ikrazumra19 aynen bende 20 kilo aldım 8i hala duruyor 4bucuk aylık bebegim ama dert etmiyorum o kilo illaki gider dediğim şekilde yediklerine dikkat edip spor yapılırsa verilemeyecek kilo yoktur
Derensk Limon ve yesilcay sutu etkiler diye duymustim gebelikte. De onermemisti doktrum bana ama digerleri bnce neden olmasin sut bile yapar su ihlamur elma bunlar faydali seyler sonucta yinede arastr ole dene cnm