BrcBthn Canım anneler 2 saatte bir şut veriyorum ama doymuyor kıyamet kopuyor bnm de psikolojim kaldırmıyor üzülüyorum... gece mama vermek istiyorum kaç cc veriyorsunuz.. sütümü sağıp 90 cc süt veriyorum normalde. Mama kaç cc vermeliyim lütfen yardimmmmmm
Yesimvolkanyamac BrcBthn benimde oglum 32 gunlukken yoğun bakıma yattı 1 hafta boyunca biberona alıştı stresten sutumde azaldi o zaman şimdi önce emziriyorum arkasından 60 CC mama veriyorum yoksa çok ağlıyor durmuyo hiç
Erencinarinannesi BrcBthn bence biberonu Bırakıp sadece emzirin sütünüz varken sağmayın sürekli emzirmeye çalışın daha küçük o biberonu unutur yoksa ilerde çok sıkıntı çekersiniz
BrcBthn Ikrazumra19 gece emmiyor maalesef hatta genel olarak emmio yoğun bakım da biberona alıştı 8 gün boyunca.. memede az geliyor biberonda çok geliyor rahata alıştı.. yinede gün içinde memeyi unutmaması için veriyorum biraz doyduktan sonra.. gece 90 cc sütten sonra mama vermek anlamsız olmazmi bilemedim🤔 direkt 60 cc mama verip uyutsam?siz mama verdiniz mi bnm gbi
Ikrazumra19 BrcBthn ben 3.ayindan sonra mama basladim kizima sutum yetmedi ama ben emzirigim zaman 60 cc verdim ama dediginiz gibiyse gece direk mama verin 90 cc daha mantikli
Fatmaklc BrcBthn hayır ne olursa olsun önce emzir doymadıgı yerde mama bana da ypgun bakımda boyle ogrettılee 2 saatı buluyor du emmesi bazen ama yinede 60 cc veriyorlardı sonradan süt
Ejderhahavva 60 cc mama gayet iyi olur 90 ve üstü midesini rahatsız edebilir yada midesini genişletir 43 günlük bebege 60 ideal
BrcBthn Fatmaklc sadece gece vermek istiyorum canım.. inan psikolojim kaldırmıyor üzülüyorum sürekli yemek istiyor ve yedikten sonra kusuyor e bnde sürekli süt olmuyor.. kafayı sıyırmak uzereyim
BrcBthn Yesimvolkanyamac bizdede durumlar böyle doymuyor kilo alımı iyi ama doymuyor sürekli ağlıyor yetersiz hissediyorum kendimi