Esra1260 1-) bebeğimin tırnaklarını kesemiyorum hiç durmuyor elini tutunca bile ağlamaya başlıyor siz nasıl kesiyorsunuz bebeklerinizin tırnaklarını ? 2-) birde bebeğim 2 buçuk aylık kakasını 2 günde bir yapıyor ama rengi yeşil nedeni nedir kızlar ?
idil_nisa Esra1260 uyurken kesmeyi dene bizimki de çok hareketli bir bebek uykusunda bile ben her zaman uykusunun derin olmasını bekleyip öyle kesiyorum
Niloy Esra1260 bebeğin kakası siyah ve beyaz olmadığı müddetçe hastalık belirtisi değildir. Benim bebeğim de 2.5 aylık zaman zaman rengi değişebiliyor. Tırnaklarını da uyutup kesin yada yanınızda size yardım edecek birisi varsa emerken, yada alıyorsa mama içerken kesebilirsiniz o zaman da çok savunmasız oluyorlar çünkü.
AselveAnnesi Esra1260 canım ben de uyurken kesiyorum o zaman tepelenmiyor hem rahat kesiyorum ☺️ İkincisi olarak ön sütü çok içince de yeşil olabiliyor demişti bizim doktor. Sadece anne sütü alan bebekler 5 güne kadar kaka yapmaması normal ☺️Bizimki de 4. Günde yaptı hatta
poyrazin_annesi6 yeşil renk sıkıntı yaratan bir renk değil beslenmeden kaynaklı oluyor tırnaklarını da ben uyutup kesiyorum
Hulya61 Tırnak konusuna cvp vereyim önce 40i çıktığından beri kendim.kesiyorum şuan 1 yaşında. Kucağıma oturtuyorum sevdiği şarkıları söylerek kesiyorum.torpuliyorum. kaka sorusuna gelince şuan ek besin akmasifi için senin yediklerinden oluyordur yeşillik çok tuketiyorsan . Ya da gaz dan yeşil kaka oluyormuş öyle demişti doktorumiz
poyrazin_annesi6 bizim de hafif gece tamamen uykuya daldıktan sonra kesiyorum düşün yani minik tırnakları kesmek için saatlerce basında bekliyorum 😀