terazikadini Katarss yavaş yavaş canım acele etme illaki dökülür ben bi sabah baktım yatağında hep tüyler vardı yanaklarında vardı onkar dökülmüştü mesela
kenankaan Katarss inanın ayını hatırlamıyorum, yaşını bulmuş olabilir. Kıl mevzusuna takılmadıgım için dikkat etmedim. Çünkü kılın döküleceğini doktor da demişti. Sonra geçenlerde fark ettim, ya bu çocuğun beli tamamen dökülmüş diye. Şu an 21 aylık
Karagozlummm Katarss benim kızımda kıllı dogdu kulakları ve sırtında var kaşının ortasıda kartal oluyo🥰 kaş ortası eşimin tarafında olduugu için dökülecegibi sanmıyorum ama kulak ve sırt yada diger tüyler gider merak etme biz 3 aylıgız
Katarss Karagozlummm kaş ortası benim veya eşimin tarafında yok bebişimin neden var hala anlamış değilim😂 3 4 aylıkken alnı dökülür yazıyodu çoğu yerde dökülmeyince meraklandım yaşına doğru dökülür diyen de var
mavikuss_ Doğduğunda omuzları falan kıl içindeki dokulmucekmi derken hepsi dokuldu çoğu yerinde vardı 😁
aslgrs Katarss bizimki 11 aylık kulakları yakın zamanda döküldü. Alnında vardı biraz ama onlar hala duruyo biraz yani tertemiz tüysüz değil azaldı gibi sadece
Karagozlummm Katarss anlı bende de var 😂😂 hayır ben zaten kızıma aşıgım böylede seviyorum ama dökülmezse büyüyünce kızım üzülür😂😂
aslgrs Katarss dökülüyoo😂 bizimkinin diğer yerlerinde hiç yok ama bence alın zor dökülüyo saçla mı birleşiyo noluyosa😬
Fatmasasmaz Katarss dökülüyor canım benim kızım da kıl yumağı gibiydi 18 aylık ama hala var dökülüyor ama birdenbire değil
Katarss Fatmasasmaz sağolun cevap için. alnında da var mıydı döküldüler mi onlarda kaçıncı ayda dökülmeye başladı
Fatmasasmaz Katarss hala var ama kıl yumağı gibi değil. Bıyıkları bile var :) Ay olarak bişey diyemem Zamanla azalıyor göze batmayacak şekilde bazı bölgelerinde hafif tüylenmeli kalıyor ama bence