Fatma_masal öncelikle geçmiş olsun canım allah şifa versin içini ferah tut sizi çok iyi anlıyorum ve zor bi süreç ama geçiyor çünkü aynı durumu bizde yaşadık yaklaşık 4 ay boyunca süren uzamış sarılık oldu bizimde anne sütü sarılığı oldu hatta birde benim kan grbunla oğlumun ki farklı olduğundan kan uyuşmazlığı olduğu için ne kadar emzirsemde doktor geçmeyecek dedi ama sürekli emzirmemi söyledi doktorumuz çok iyiydi ilgili sevecen bi doktordu bir saatte bir 40 dk emzir emmese bile göğsünde dursun dedi aç kalmaması için mamada ver dedi ben bi kaç gün verdim sonra bıraktım hep beni emdi ama uyandırmak çok zor oluyordu saat kurardım ben hem gece hem gündüz ne olursa olsun o saatleri hiç geçirmeden devam ettim bir kere hastane yattık sonra her hafta kontrollerimiz oldu sürekli kan verdik ilk zamanlar 2 güne bir kan veriyorduk bu süreç bizi çok yordu ama geçti allahın izniyle sizinde geçer inşallah hemen yukarıda arakadaşlar yazmış onlara katılıyorum 22 de mutlaka hastanede yatması lazım tamamen geçmese bile o değerin birazda olsa düşmesi lazım tecrübelerimi aktarmak istedim üzlmeyin canınızıda sıkmayın rabbim sabrını versin siz sakin oldukça bebeğinizde daha iyi olacaktır ❤❤❤