Seyhanceren Kızlar nolur yardım edin bişeyler söyleyin bebeğim beş dakika yedi dakika emiyo doyuyomudur acaba en yarım saatte kırk dakika da en fazla bi saatte emziriyorum böyle emzirip kilon alan bebekler varmı 3 ay 13 günlüğüz
aysebb Seyhanceren Emme süresinin kısa olması kısalması normal bizde yakında 3 aylık olucaz 2. ayından sonra azaldı tabi emme süresi kilo alımında bir sorun yok. Doymasa ağlar zaten aç olur
Xcbaby Seyhanceren bebek büyüdükçe hizli emiyor emme suresi kisalir normal birsey benimki de öyle 3ay 10 günlük paniklemeyin
Aslaninannesi26 Seyhanceren 3 ay 19 günlük doğduğundan itibaren 5-10 dk emiyor tek meme emiyor kilo alımı ayda 700gr almış doktor iyi demişti 3. Ay kontrolde
aysebb Seyhanceren Gündüzleri 2 saatte bir emiyor. Geceleri ise ilk derin uykusundan 4-5 saat sonra kalkıyor emiyor geri yatıyor 2-3 saat sonra tekrar kalkıyor ve emiyor
Seyhanceren aysebb sütünüz güzel yarıyo demekki içimi çok rahatlattın teşekkür ederim geçen ay ki kontrolünde 200 gram almıştı sadece az demişti doktor yine aynısı olur diye korkuyorum şimdi daha sık emzirmeye çalışıyorum
tefe bende 2 saatte bir emzirin diyenleri hiç takmadım oğlum 3650 doğdu o her istediğinde emzirdim ve şuan 4 aylık 9 kg 🧿🧿🧿