Sdyll Bebeğim 7 ay 27 günlük eve 2-3 gündür gündüzleri uyumuyor yemek yemiyor sürekli huysuz ağlıyor, atakta mıdır nedir bu sizde durumlar nasıl ne kadar sürer bu ne yapmam lazım bilen yardımcı olabilir mi
buglem2020 Sdyll atak değil canım yanında uyumanı istiyor benim kız öyle ağlıyor filan ben yaninina yatınca susuyor Bi denemelisin
1905burkiyy Sdyll bizde 7 ay 26 günlüğüz ve artık bittim son bir haftadır anamı ağlattı ne yiyor ne içiyor ne uyuyor yeter vallha yeter ya . Bir ay sürüyormuş Malesef inşallah sonum deliler hastanesi olmaz az kaldı o dereceye 😢
motherisbackk Sdyll yemek yemiyor. Devamlı ya ağlıyor ya bağırıyor ya da mızmız. Devamlı kucakta durmak istiyor ya da ayakta kalıp yürümek istiyor. Uyku nedir bilmiyor uyumuyor yani. Uyutmaya kalkınca çıldırıncaya kadar ağlıyor bunlar var kızımda
Sdyll buglem2020 yok sorun sadece o olsa değil normalde de huysuz ve yemek yemiyor, uyursa da 15 dk uyuyor
Sdyll motherisbackk şuan aynıları var demek ki çoğu aynı durumda 😵💫 inşallah çabuk geçen bir şeydir valla bi bitmedi atakları da
Sdyll 1905burkiyy sabahtan beri uyumuyordu ağlaya ağlaya bir hal oldu bende odayı full kararttım bir buçuk saat uyudu belki size de faydası olur
1905burkiyy Sdyll ben onu da denedim Malesef bize oda fayda etmiyor . Artık nedir bilmiyorum dedim bir yeri ağrıyorsa carpol da verdim ama asla bana mısın demiyor 😢
Sdyll Sdyll ben geçen gün dışarı çıkarıp yordum gelince uyudu ama havalar da soğudu artık onu da yapamıyorum ki