Kirazylmz Merhaba hanımlar kızıma kameralı telsiz almak istiyorum bildiğiniz kaliteli iyi çeken memnun kaldığınız bir marka var mı ?
Batuhaannn Kirazylmz canım ben xiamo marka direk kamera aldım çok rahatladım en ufak bi harekette uyarı veriyoru istediğim heryere götürebiliyorum önerebilirim bende öneri üzerine almıştım tercih eder misiniz bilemem tabi kii
ilayprensesim Kirazylmz xiomi kamera aldık çok kullanışlı. Hareket sensörü var ses algılıyor gece görüşü var. Eşim de bende takip edebiliyoruz. Sesimizi de bebeğe gönderebiliyoruz. İyiki telsiz almamışız. İlerde büyüdüğünde de odasına koyup ne yapıp ettiğini kontrol edebiliriz
Cs1879 UcuBulunamayanBant bebevo monitörlü olan mı sizin bende yeni sipariş ettim çok merak ediyorum nasıl diye
Batuhaannn Cs1879 Cs1879 ben aldığımda 850tl civarındaydı ama ben geçen sene falan aldım şimdi artmış biraz fiyatı.
Batuhaannn ilayprensesim bendr aynısınu kullanıyorum ve çok çok memnunum. Kurulumu kolay bir kere sorun yaşamadım. Nerde olursam olayım izleyebiliyorum. Hem şehir dışına çıktığımda da içim rahat oluyor evde kimse olmasa bile toz tanesinde haber veriyo valla
Cs1879 Batuhaannn teşekkür ederim ama ben İnternetsiz arıyorum, WiFi olanlar için güvenirliği şaibeli diye düşünüyorum onun için monitörlü sipariş ettim yine de teşekkür ederim
ilayprensesim Batuhaannn evet evet benimki de aynısı. Dediğiniz gibi evde sinek uçsa haberimiz oluyor 😌😂
mommmmmmm Cs1879 Siz hangi ürünü sipariş verdiniz acaba bende internetsiz almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum içime sinen model
UcuBulunamayanBant Cs1879 evet VM901 kodu. Cok kaliteli 2bucuk senedir kullaniyorum ilk oglumda aldim 3 4 ay once oglum ben farketmeden makineye atmis yikandigi icin bozuldu tekrar aynisindan siparis verdim hemen yeni bebeğim oldugu icin
UcuBulunamayanBant Cs1879 farkini hic bilmiyorum 2bine yakindi sanirim aldigimda 2ay falan oluyor yenisini alali 2bucuk sene once 750ye almistim. Eger bu aldiginizda wox modu varsa onu kullanin o sekilde sarji 2 hatta 3gun gidiyor ekran kapali sadece bebek hareket ettiginde yada agladiginda ekran ışığı yaniyor diger sekilde ekranin isigi surekli yanikken sarj cabuk bitiyor.
Cs1879 UcuBulunamayanBant bende 2150 ₺ aldım sizin dediğinize de baktım ama bende çok anlamadım farkını☺️wox özelliği var diye biliyorum geldiğinde inceleyecem bakalım size de hayırlı olsun
Cs1879 mommmmmmm yeterince güvenli bulmuyorum, WiFi li sonuçta dünyanın öbür ucundan bile ulaşılabilir, başka birinin de izlemediği ne malum, başta yok canım bir dünya insanı kim niye izlesin diyorum ama sonra yine güvenemedim içime sinmedi açıkçası
mommmmmmm Cs1879 Çok haklısınız ben de bu sebepten wifi bağlantısı olmayan arıyorum. Eşim her ne kadar bizi neden izlesinler desede ben güveniyorum