annemioldumbensimdi_ 8 ay 11 günlük kızım 1 haftadır 2 uykuya düştük ama saatleri ayarlamak çok zorlaştı 8 9 aylık bebişi olan anneler saat kaçta uyutuyorsunuz kaç saat aralıkla uyutuyorsunuz lütfen yardım
Hazaldiyorkii Canım benim oğlum 9 aylık fakat 6.5-7 aydan beri 2 uyku yapıyor. Sabah 7-7.30 arası uyanıyor. İlk uykusuna 10-10.30 arası geçiriyorum en az 1 en fazla 2 saat uyutuyorum. Uyandıktan sonra 3-4 saat sonra 2. Uyku. İlk uykunun süresine göre 2. Uyku süresini ayarlıyorum. Yani ilk uykuyu kısa uyuduysa 2. Yi uzun tutmaya çalışıyorum. Bu hesapla son uykudan 4-5 arasında uyanmış oluyor. Gece de 7.30-8.30 arası uykuya geçiriyorum
annemioldumbensimdi_ Hazaldiyorkii ben önceden en geç 9 da uyuturdum kızımı ama şimdi 2 uykuya düştüğü için bazen 10 buçuğu bile buluyor gece uykusuna geçmesi sabah ta bazen 8 bazen 9 gibi uyanıyor ilk uykusu genelde 2 saat ikinci uykusu bazen yarım saat bazen 1 saat oluyor Ayarı tutturamadım bir türlü
2baby1mommyy Sabah 11 gibi uyutun,aksam da 4 e doğru yine gece uykusu 9 gibi olur. Ben iki kızımda da böyle yaptım. Hiç saatlerini sasirmadim,onlar da hemen alıştılar.
annemioldumbensimdi_ 2baby1mommyy kusura bakmayın bildirim gelmediği için görmedim cevabınızı 2 3 gündür deniyorum 11 de uyutmayı ama çok direniyor 12 ye bazen 1 e sarkıyor bakalım çabalaya çabalaya bir şekilde düzenleyeceğim uykusunu artık