Srpapatya Kızlar bebeğimiz ateşi 39.5 du ayaklari elleri heryeri sıcaktı şu an ayakları falan soğudu ama ensede ve sırttan olctugumde hala 39 diyo ne yapmam lazım calpol verdim 20 dk falan oluyo
aysegul_my Srpapatya soğuk kompreks yap başina ve koltuk altlarına hatta boynu falan cok sıcaksa oralara koyabilirsin şurup tek basina düşürmez etkisi icin ya bi duş yada kompreks yap
Smrhls Srpapatya üstünü soyun tek zıbın kaldın spguk yerleri ısıtın sıcak yerleri soğutun 6 saat ara ile ateş düşürücü durup verin korkmayın bir iki gün sabredin ateşi çok yükselirse titremeye başlar sakın olun
Aysnrincii Srpapatya calpol hic etki etmiyor dolven ver 2 gündür bizde böyle cayır cayır yandık 1 saat bile düşmedi ateşi 2 gün sonra birden kesildi şükür
Srpapatya aysegul_my yaptım heryeri buz gibi oldu ama boyun altı ve ensesinden olcunce yine 38.5 gosteriyo
eliftugba Düşmüyor bacım düşmüyor dünden beri ateşli dusmeyince acile götürdüm antibiyotik ve novalgin damla verdi 5 ten beri ateşli yine üstünü başını soydum düşsün diye bekliyorum
Srpapatya eliftugba bizde saat 5 ten belli bu şekilde soydum sadece bezle oturttum ilaç verdim acilde hicbisey yapmiyolar evde kendim cabalim diyorum ama heryeri buz gibi oldu ense ve boyun altı ateş gibi onu anlamadım 😏
Srpapatya Smrhls saat 5 ten belli zıbınla bütün vücudu soğudu sadece boyun altı temassız Ateş olcerle olcuyorum her yeri 36 falan cikiyo boyun altı 38.8 neden acaba