ibrahimefeninannesi Kızlar 4 buçuk aylık bebeğim var doğumdan sonra 2 kez regl oldum epeydir olmuyorum hamile olabilir miyim yoksa düzensiz olması normal mi
gocmenki ibrahimefeninannesi normal 40 ımfan hemen sonra 3 ay adet oldum sonra 6 ay olmadım. Doktora gittim adet söktürücü verdi öyle düzene girdi
Celinn ibrahimefeninannesi düzensiz olması normal. Ne kadar gecikti bide korunmasız ilişki yaşadın mı? Göğüs uçlarında değişiklik hassaslık var mı? Gerçi emziriyorsan çok anlaşılmaz
nergiz4155 ibrahimefeninannesi tam üstüne bastın benimde bebeğim 6 aylık olucak her ay düzenli olurdum adet olmam gerekiyordu bende kafayı yemek üzereyim eşim kendinden emin ama ben çok korkuyorum
Yasemin__012 ibrahimefeninannesi gebelik sonrası düzen bozulabiliyor günlerde şaşma normal olabilir ama yinede en net cevabı öğrenmek için bir test yapın derim
ibrahimefeninannesi Emziriyorum bir hassaslık yok korunmasız ilişki oldu ama kendimiz korumaya çalıştık yani içime birşey gitmedi gittiyse diye endişeleniyorum
Celinn nergiz4155 içe boşalma olmasa bile zevk sıvısında sperm olur. Çok düşük ihtimalde olsa gebe kalma riski var.
nergiz4155 Celinn erken olduğu için hem kasın hem anne için tehlikeli diyorlar ya doktorlar ve tahim yırtılması veya kanama çok olur diyorlar ondan dedim
nergiz4155 ibrahimefeninannesi ben ömrümden hiç geç olmadım hep erken olurdum şimdi bi gün gecikti çok korkuyorum
Celinn nergiz4155 yani düşükte olsa risk var ama düşük ihtimal. Test yapın içinize sinmezse. Sizin göğüslerde değişim var mı?
ibrahimefeninannesi Peki eğer hamileysem bu emzirmemde sorun yaratır mı bazıları o zaman süt çocuğa yaramıyor diyor
Celinn ibrahimefeninannesi hurafeden başka bişe değil. Sadece şu oluyor. Süt miktarı artıp azalabilir. Meme ucu extra hassaslaşır. Hormonal değişiklikten libido artacağı için meme ucu hassasiyeti rahatsız edebilir. Bunlar harici bilimsel bir olumsuz etkisi yok
nergiz4155 Celinn yok yaklaşık bir haftadır ağrım var kaşık agırısı baş ağrısı normalde olmam gerek hayatımda hiç geç olmadım hep erken oluruyım bi iki gün gecikince korkuyorum işte test yapmaya da korkuyorum