Dilekkkk19 Yanlış duymadinız çöktüm kendimi biliyorum arrik kilo almam gerekiyor 36 bedene dogru gidiyorum yardımmm 🙄😅
Prenses_annesi04 Dilekkkk19 yağlı yemekler tüket ama bazen yaramıyorda ben bekarken hız ama hiç almazdim dogudma yaotim 65 ten 62 oldum ne gidiyor ne çoğalıyor boyumla orantılı sizinde boyla orantilisa takılmayın bende 38 bedenim
biradamavisi findiginannesi_ aynısını diyeceydim 😝 biraz bende verebilirim yok oldu 2024 ya şu kilo aktarımı mümkün olsun artık
findiginannesi_ Dilekkkk19 Sana kaç kilo lazım maleeef ki 2 düşük 1 canlı doğum çok kilo aldım 70 kilodan 102 kiloya çıktım 😖
Dilekkkk19 findiginannesi_ hay masaAllah canım senin hamilelikten öncede iyiymis kilon valla 58 olayim yeter
Dilekkkk19 Celinn 1.60 51 kiloyum hayir olmuyo yememde gayet iyi ama sadece sabahlari pek yiyemiyorum
Celinn Dilekkkk19 canım boy kilo oranın baya iyi maşalah. Kilo alma isteğin neden? Göğüsler kalça küçük vs mi? Yani senin vucut değer endeksin herkesin ulaşmak istediği oranda 😄
Dilekkkk19 Prenses_annesi04 bekarken istesemde alamayanlardandim ben 75 ile dogum yaptim sonra 60 a dustum bi baktim 8.aydan sonra uçtu kilolar emzirmeden diyo bazi kisiler ama bilmiyorum daha fazla zayıflamamak benim korkum aslında 😅
Dilekkkk19 Celinn aynen şimdilik iyi daha fazla zaıflarim diye cunku zayıflamaya müsait bir insanim iştahımın artmasını istiyorum açıkcası 😅yani öyle gibide denilebilir vücudum o kiloyu göstermiyo dahaa zayif duruyorum
Celinn Dilekkkk19 metobolizman hızlı demek canım. Bunu demem doğru değil ama şekerli şeyler, yiyebilirsin. Haftada 2 balık yada kırmızı et pilav makarna tüket. Emziriyorsan ama bunları yapma 😄😄
Dilekkkk19 @“Celinn”#p29330786k Celinn kiz wmziriyorsam niye yemeyeyim nolacak 😅et balık makarna demissinki sekerli seylerde cok tuketmem ama arada yiyorum saglikli sonucta 😂
elifgrglu Dilekkkk19 Bende yiyip kilo almayanlardanım ama çevrem zayıfsın desede memnunum 💆♀️😂boy 168. Kilo 59 56 ile hamile kaldım 85 kilo ile doğuma girdim 🌸Belkide emzirdiğini için kilo alamıyorsun canım