Pinarcinar93 Merhabalar, tecrübe edip önerebileceğiniz bebek dostu otel var mıdır? Yemekleriyle, oyun alanıyla vs rahat edebileceğimiz bir yer?
Mnli Pinarcinar93 benim senelerdir tercih ettiğim bir yer var ama bütçesi çok uçmuş bu sene biz erken rez yaptırdık yine de çok uçuk oldu güral premier tekirova bir bakın bütçenize uyarsa 2 çocukla gideceğiz kısmetse ağustosta
mamameh Pinarcinar93 kirman otelleri var. Hamileyken gittim doğum yaptım gittim. Bebek için her türlü mama süt yemek ayrı yapılıyor. Etkinliği de var. Ben yemek konusunda o otel kadar iyisini görmedim şuana kadar. Bebek için ayrı yemek bile yaptırabiliyorsun bunu yiyor yaparmısınız diye.
Pinarcinar93 Hellobello günlüğü 7-8 bin civarı diyeceğim ama çok kaliteli öneri gelir mi bilemiyorum 🙃
Hellobello Pinarcinar93 kilikya palace göynük yemekleri çocuk parkı mini clubu güzeldi, kızım orda vakit geçirdi baya 17 aylıktı gittiğimizde. Dediğiniz gibi çok iyi kalitede değil ama bence haziran ortası iyi bir fiyatı var.Sizin bebeğiniz kaç yaşında bu arada?
Pinarcinar93 mamameh ne güzel otelmiş 😍 fiyat olarak o kadar çıkmak istemiyoruz ama aklımızda olsun teşekkür ederiz 🙏
Pinarcinar93 Hellobello benim kızım da 13 aylik şu an, yazın ay olarak da uyumlu bir dönemi olur sanıyorum. Dediğiniz gibi bayağı oyalanır. Bakacağım teşekkür ederim 🙏