hhhhhhhhh En iyi korunma yöntemi nedir sizce ? Kadın hastalıkları doktoruyla görüştüğümde en iyi korunma yöntemi prezervatif dedi .Sizce de öyle mi ? 3 aylık bir bebeğim var korkuyorum kendimi bile bile ateşe atamam 🤦🏻♀️
1905burkiyy hhhhhhhhh evet benimde doktorum onu söyledi mesela hatta dediki eşiniz boşalma esnasında çıksın içinde boşalmasın sakın dedi . Bende çok korkuyorum bebeğim 8 aylık ve aşırı zor bir bebek onun için şuna ikinciyi düşünmek bile istemiyorum ve tek bakıyorum eşim yoğun çalışıyor ailem uzaktan eşimin ailesi de uzakta ve ben çok yıprandım kazaya da gelmek istemiyorum ama doktor bana korunmak için cerazette diye hap verdi onu kullanıyorum 28 günlük zaten bittiği gibi yine alıyorsun hem eşim hem ben korunuyoruz bakalım . Rabbim isteyip de olmayana nasip etsin ama şuna bir üç dört sene düşünmüyorum :(
benuykukadiniyimm hhhhhhhhh bence doğum kontrol hapı. Düzenli kullanımda bence en etkilisi. Çünkü prz burda çok okuyorum yırtıldı,kaydı. Tabiki hiçbiri %100 değil. Ama ben hapla korunuyorum kızım 9 aylık 4. Ayından beri hap kullanıyorum. Unuttuğum bi kaç gün içmediğim bile oldu. Çok şükür kazaya kurban gitmedim. Tabi şimdi dikkat ediyorum saati saatine 😅
Gulsum1234__ @hhhhhhhhh canım bende bunla ilgili yeni post açtım 3 aylık iğne vuruldum ve aşırı iştah artışı sebebiyle kilo aldım çok rahatsızım inanılmaz bi şişkinlik var ve adet düzenim mahvoldu ne yağacağım çaresizim prezervatife güvenemiyorum onu çok kullandık ama yırtılma yaşadık çok o yüzden korkuyorum günlük hapa mı geçsem diyorum ama galiba oda kilo aldırıyormuş
hhhhhhhhh Gulsum1234__ iğneyi bana da tavsiye ettiler ama istemiyorum bende en iyi yöntem nedir ne yapmak gerekiyor diye sormak istedim :) Daha çok gencim yeni bir bebek sahibi oldum bunu sağsalim büyütecekmiyim sağsalim iki üç yıl bir geçşin belki istersem o zaman sahip olurum ama kazaya uğramak istemiyorum:/
hhhhhhhhh 1905burkiyy of biz kadınlar hangi birini düşünelim ya valla çocuk oldu korunmayı düşünürüz hastalığı düşünürüz evi düşünürüz kocayı düşünürüz
erenbbk Bebeğim 7 aylık 4 aydır deri altı implant kullanıyorum çok memnunum 1 kere adet arası ara kanama yaptı ama şükür tavsiye ederim
erenbbk Eczaneden kendin alıyorsun devlet karşılamıyor ve hastanede doktora taktiriyorsun kürdan kalınlığında günlük hiç bir değişiklik olmuyor hayatında
hhhhhhhhh benuykukadiniyimm kilo aldırıyor diye biliyorum o hapları ben zaten doğum kilomu veremedim bir de o hapla alırsam kötü olurum :/
benuykukadiniyimm hhhhhhhhh tabi evet yan etki olarak kilo var. Bende olmadı. Ama kilo sorununuz varsa bencede sonrasında düşünebilirsiniz 😌
aycanilgun Buna benzer Açılan postlardan birisi bana carezetta adlı doğum kontrol hapını önerdi kendisi de emziriyormus, bende şuan emziriyorum. Ve oldukça korunaklı aynı zamanda kilo vs yapmadığını söyledi. Bnde doktorumla konuşup onu kullanmayı düşünüyorum