irem2 Merhabalar güzel anneler, bebeğim için LCW den uyku tulumu aldım. Fakat bir türlü içim rahat etmiyor, içine ne giydireceğim hk. 1.6 tog uyku tulumunun içine ne giyindirmeyim? ( ev sıcaklığı 22-24 derece) Siz ince de olsa üstünü örtüyor musunuz ?
emilia irem2 Ben uzun kollu zıbın ile yatırıyorum, ensesine bakıyorum soğuk olursa eğer ertesi gün ince bir pijama ile yatırıyorum. Üstünü örtmüyorum zaten örttüğümde kıyamet kopuyor ☺️
Gunes-1 irem2 aynısını ben de aldım tulumun içinde kağıtta yazıyordu. Tulum ev için kalın o yüzden zıbın yeterli olur gibi geliyor.
Bebegimveben_ irem2 22-24 derece için 1.6 tog fazla. Benim beneğimin odası da 22.5-23.5 arasında olur. Ben 1 tog tulum kullanıyorum içine kısa kollu zıbın giydiriyorum. Odası 22.5 altında olursa da uzun kollu zıbınla 1 tog tulum giyiyor
Aleynaslan96 Ben 2.5 tog aldım asla uyumuyor istemiyor ağlıyor 1 kere bile giymedi daralıyor üstünü de örttürmüyor açıyor hemen uzun kollu pjama takımı ile uyuyor içindede kısa kol zıbın var ensesine bakıyorum soğuk değil soğuk olsa bir kat daha giydiririm evin ısısı ile alakalı