Kbr_ay00 Aryamlinamom adetim 5. Günü gittim sprial taktırmak istiyorum dedim geç dedim ve 5 dk bi süreçte taktı
Kbr_ay00 Pialvi bi an içine bir şey girdiğini hissettim kasıklarım hafif sızlamaya başladı yanş aCı olmadı Ben normal doğum yaptım sezeryan yapan bir arkadaş yazmış şu anda onda biraz acı olmuş
orkideSeverim Hep-sevgiden ilişki bir haftamı yasak dedi ben sormayı unuttum benide 12 gün sonra kontrole çağırdı
Hep-sevgiden orkideSeverim bana bir hafta ilişki yok dedi ınternetten baktım etkisi 1 hafta sonra başlar yazıyor beni bir ay sonra çağırdılar kontrole ama adetli mi yoksa adetsiz mi anlamadim
Hlmylmz Hep-sevgiden eczaneden mi aldınız yoksa hastanede varmı sipariş nasıl oldu süreç adetli iken mi gittiniz
orkideSeverim Hep-sevgiden benide 12 gün sonra çağırdı büyük ihtimalle adetsiz ama o ilişki 12 gün varmı yokmu anlamadım 🥲
Ulucunannesi Kbr_ay00 taktırdım 4-5 gün kasıklarımda ağrı oldu ve 1 hafta lekelenmem oldu. Bende taktıralı 1 ay oluyor.
merve2255 Kbr_ay00 adeti bitirmiyor maalesef bende devlette taktırdım 7 günlük adetim daha ağrılı şekilde 14 güne çıktı 1 sene dayandım çıkardım şimdi kendimiz korunuyoruz