Saresi Merhabalar, kızımda geçmeyen kulak enfeksiyonu var. Doktor kbbye götürün tüp takılır muhtemelen dedi. Taktıranlar süreçten bahsedebilir mi? Ne kadar sürdü enfeksiyon da tüpe karar verildi tüp takılırken hastane süreci nasıldı lütfen yanıtlar mısınız
gmzlgzll Saresi sıvı mi var yoksa su mu bunlar farklı oluyor bnm kızımda ağır kulak ağrısı ve enfeksiyonu vardı bize de tüp dendi sonrasinda enfeksiyon kaynaklı olduğu söylendi başka doktor tarafından bir hafta iğne vurdular düzeldi çok şükür gerek te kalamdi cocugunuzda duyma problemi vs varmı ?
Okuyanbiranne Saresi merhaba öncelikle bir önerim var size. Kulak arkasına sülük yaptırın bebek sülük olsun. Sonra doktora tekrar götürün sıvının geçmiş olduğunu göreceksiniz. Tür ameliyatı gayet basit sadece narkoz alıyor o biraz içinizi burkabilir hemen çıkar çıkmaz ayaklanır 1 gece hastanede yatarsınız. Takılan tüp iyi marka olsun ona dikkat edin gerekşse özel karşılyın
Saresi gmzlgzll duyma problemi farkettiğim yok. Şöyle oldu kasım başı gibi bir kulak enfeksiyonu geçirdi bir antibiyotik kullandı bitti. Aralık 22 gibi tekrar kulak ağrısı enfeksiyon antibiyotik bitti üstünden 2 3 gün geçti tekrar kulak ağrısı ve tekrar antibiyotik. Şimdi antibiyotik pazartesi bitti bugün tekrar ağrımaya başladı kulağı çocuk doktoru da kbb görsün bu durumlarda tüp takılıyor dedi yarın için randevumuz var
gmzlgzll Saresi hayır sakın taktirmayin benim kızımda sürekli sizin gibi hasta olur ve ilaç kullanırım biraz da biz çocuklarımızın doktoru olmalıyız takip edin lütfen çocuğum her sogk oldugunda ihmal etmedim ilaclarini dikkatli kullandım aşırı bir kulak tutması ve uzun süreli bir durumu olmadı en son goturdugum doktor bana kızında duyma sorunu varmı algı konuşma da güçlük konuşamama vs sizde eğer doktorunuz tüp derse de daha iyi bir KBB goturun dediğim gibi doktorlar bizim anlattığımız kadarını bilir takipleriniz önemli umarım tüp değildir öyle bile olursa asla üzülmeyin ben ilk tüp dendiğinde korktm kalıcı olacak engel gibi düşündüm çok anlayışsız biriydi bni ürküttü baya ağladım bebegm bile hissedp bnmle ağladı kulk içine minik bir lastik gibi bir şey belli bir gün sonra cikariliyormus uzun bir operasyon da değilmiş ins ins o değildir Rabbim şafi ismi ile şifa versin ins 🤲🏻🤲🏻 Allah’a emanetsiniz iyi haberlerinizi bekliyoruz
Saresi gmzlgzll çok şükür gerek yokmuş ama olsa bile dediğiniz gibi basit bi işlem ve belli bile olmuyor. Tüm çocuklar çok iyi olsun inşallah ❤️
Saresi Okuyanbiranne teşekkür ediyorum şimdilik ekstra bir şeye gerek yok dedi doktor sadece alerji ilacıyla biraz rahatlatalım dedi 🤍
Okuyanbiranne Saresi yani kulaktaki sıvı geçer ameliyata gerek kalmaz doktor demişti gereöektende şifa oldu size de söylemek istedim belki size de faydası olıt
ble benim de kızımda kreşle başlayan tekrarlayan kulak enfeksiyonu ve sıvı birikmesi var antibiyotikler de fayda etmiyor geniz eti küçük ama kulak tüpü takılacak bu gidişle @Saresi
Buseozdemir Saresi merhaba fikir almaya ihtiyacim var sizden. Hangi alerji ilaçlarını kullandinjz ? Benim 2 yas bebegimdede kulaj enfeksiyonu vardi 3 tane antjbiyotik kullandik sonunda doktor enfeksiyon gecmis sivi var cok yogun ameliyata alcaz dedi. Baska kbb ye gittim slerji ilaclari verdi dun onu kullanmaya basladim sizde kac gunde duzeldi ilaclari kullandiktan sonra
Saresi Buseozdemir yani isim vermem şu an doğru olmaz ama alerji ilacı kullandığımızdan beri kulağında ağrısı yok ama biz götürdüğümüzde sıvı vs kalmamıştı
Saresi Buseozdemir çiğneme tableti Vermedi. Evet devam ediyorum ama kontrole götüreceğim. Bol bol sakız çiğnetin ve balon şişirtin dedi doktor bize
Buseozdemir Saresi anladim bende sakiz cignetiyorum devamli alerji ilaclari ile beraber. Bizim 40 45 günlük bir surectir devam ediyor cok yipratici bisey
Saresi Buseozdemir gerçekten uzunmuş bizim o kdar uzun olmadı. Kasım sonu gibi bir kere oldu sonra ocakta üst üste iki antibiyotik kullandık sonrası alerji ilacı. Allah şifa versin tüm çocuklara