Merhaba hanımlar,37 yaşındayım ve yaklaşık 8 sene önce koltuk altı agrisi ile gittigim hastanede sol memede fibroadenom yani iyi huylu kitle olduğunu öğrendim Kontrolü yapıldı ve sıkıntı çıkmadı bu zamana kadar.Bu arada sol memede dıştan görünen mor bir kitle vardı ama önemsemedim onu,iki gün önce kızımın sol mememi çok emmesi sonrasi elime gelen yaklaşık büyük zeytin büyüklüğünde iki kitle oldu ve bu durum çok moralimi bozdu.Daha önce bir kuzenim vefat etti kanserden bir kuzenim meme kanserinden memesini aldırdı ve ben de rahimde miyom ameliyatı oldum.Bu öyküler beni iyice tedirgin etti.Esimle paylaştım sadece ama pek önemsemedi durumu sanki ben abartıyormuşum tavrı sergiledi ve beklediğim ilgi ve desteği de göremedim hatta kavga ettik dün gitti iceri odaya yatti ben ona israrla morale ve konusmaya ihtiyacim var dedikçe.Aileme söylemek de istemedim ama kendimi kötü hissediyorum ve yalnız.Tabiki doktora gideceğim ama şehir dışında bir hastaneye gideceğim için kızımın kontrol zamanı gitmeyi düşünüyorum ikisine aynı zamanda.Iki gündür kızımı uyutup ağlıyorum ne yapar bir şey çıkarsa bensiz diye hatta bana bir sey olursa annem baksin diye vasiyet yazip birakmayı bile düşündüm.En kötüyü düşündüğümün farkındayım ama elimde değil.En çok canımı acıtan da bunu oturup konuşabileceğim dertleşebileceğim bir Allah ın kulunun olmaması.Allah herkese sağlık versin evladına bağışlasın,zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.