Busrabsr Kizlar 2 çocuk annesiyim tüm savaşlarına ren açmadım babası bir ay izinde kaldı evde telefon manyağı yaptı 2 yaşındaki oglumu şuan evde sırf telefon TV istiyor oyuncak oynarken bile telefon diyor cildircam ben onca stresi bagirmalari yaparken çocuğuma o eve geliyor TV aciyor bı zararı olurmu artık gercekden yoruldum anlayissizligindan
starwomen Busrabsr görümcem çocuklarını tv telefonla büyüttü bir zararını görmedi. Ama kimi çocuk çok etkileniyor tamamen değişken bir durum
Sontvbukucu Busrabsr 2 yas ve uzeriyse ve konuşabilen bebekse gunde 20 dk kadar öğretici bir icerik vs izleyebilir.
Busrabsr 3yasakadarsifirekran izliyorda gözünü hiç ayirmiuor bu sürekli açmamı istiyor yani o derece bağımlılık haline getirdi
sezer2022 Busrabsr bağımlı olduysa tabiki zararlı canım felaket tellallığı yapmak istemem ama kesinlikle dikkat et
3yasakadarsifirekran Busrabsr Mümkünse sıfırlayın , bağımlı olma derecesindeyse , ekran istediği zaman dikkatini çekecek veya sevdiği şeyler teklif edin , yerine bir şey koyarsanız zamanla unutur diye düşünüyorum.
Alerjikrinit Busrabsr kural koyun. Biz bu son video diyoruz kendini yerlere atsa da tepki vermiyoruz zamanla alıştı kapatınca susuyor artık.
Busrabsr Alerjikrinit bende öyle yapıyorum ama babası gelince tekrar aciyor 2 çocukla eziyet cekerkn kızıp bgrirken bnde bilirim bazen sabrım tasdiginda açmayı ama diyorum bazende kızarak psikojisini bozmakdan santv izlese daha mı iyi olur diye de dusunuyorum
Nurdan06 Böyle arada kalan insanlara Allah kolaylık versin ama biz burda sağda solda okuduğumuz için bilincliyiz eşler öyle değil eski usul izlese bişe olmaz kafasindalar izlese tabiki şuan bişe olucak halı yok ben izlettim bişe olmadı diyen insanlarla dolu etrafimiz ama okul cagina geldiğinde ogretmenini anlamadiginda dikkatini veremediginde derslerinde basariz oldugunda fark ortaya cikicak şuan alıştığı için istemesi gayet normal ama çocuklar kurallara çok çabuk alisirlar her istediğinde sevdiği biseyle oyalayin unutturun öyle öyle 10 gün içinde unutmuş olucak yeni kurala alışmalari ortalama 15 gün suruyo
Alerjikrinit Busrabsr babanın tutarlı davranması gerekiyor bu durumda tabi ki. Kural koymak psikolojisi için iyidir ama baba sizin koyduğunuz kuralı çiğnenmemeli