Dorukunannesifatihinbitanesi Çocukken hangi şarkıları severdiniz? Ben Sibel Can padişah çok severdim.daha küçükken de Nükhet Duru Mahmure söylüyormuşum ama onu hatırlamıyorum annem anlatır . sizler ne söylerdiniz?
[silindi] Dorukunannesifatihinbitanesi Yavuz Bingöl turnalar şarkısı, annem beni onunla uyuturmuş. Birde şebnem paker, dinle. O şarkıyı hala dinlerim ✨
hsjsjsj Dorukunannesifatihinbitanesi Mustafa Sandal ayağa benzer yüreği acemi balık Nalan bayılırdım ya
susunbebekuyuyo Dorukunannesifatihinbitanesi mustafa sandal gölgede aynı albümü hala dinlerim bıkmadan usanmadan
baharbahce Dorukunannesifatihinbitanesi ben hakan peker hayranıydım ya teypten kasetini çalar oynardık best kankimle hey gidi zaman 😄
SevimliHayaletCasper Dorukunannesifatihinbitanesi evet göbekten zeytin yiyordu o zeytinin amacını hala anlamış değilim 😄
Dorukunannesifatihinbitanesi SevimliHayaletCasper cidden o dönemde kliplerin hep konusu olurdu ama o araya kaynamış anlamsız bencede😂
Alerjikrinit Dorukunannesifatihinbitanesi İrem hayalet sevgilim sayesinde gitar çalmaya heveslenip öğrenmiştim 🤣
Dorukunannesifatihinbitanesi Alerjikrinit ayy ben o zamanlar lisedeydim 🙈 kızılötesi Bluetooth dönemleri 😂