Beren023 Kızlar bebeğimin alerjisi var süt ürünü be yumurta kestim hiç birsey giyemiyorum gece gündüz uyumuyor bende uyumayınca dinlemeyince süt az geliyor mama veremiyorum aut ürünü kestiğim için 3 ay 17 günlüğüz bebe bisküvisi sulandırıp versem olur mu annem Bitane bebe bisküvisini sulandır ver eskiden mama mi vardı biz bebe bisküvisi veriyorduk diyor
Birinciannesi Beren023 merhaba, bebe bisküvisinde süt var, süt alerjiniz varsa kullanmamalısınız.İsterseniz alerjili bebişler için bebe bisküvisi tarifleri internette mevcut kendiniz yapabilirsiniz, yine de en doğrusunu siz bilirsiniz.😊
Beren023 Mervea rapor yazdı doktor yarın getirtecek eczacı ama çok koyuymuş tadı o mamaların çoğu bebek yemiyormus
Husumsu Beren023 hippin 4.aydan itibaren olan organik pirinçli kaşık maması ya da yulaflı ondan verin birkaç kaşık, suyla hazırlayabilirsiniz, kıvamını da ayarlayabilirsiniz
Mervea Beren023 evet tadı kötü ama zamanla alışıyorlar oğlumda içmemişti doktor önerisiyle pekmezle tatlandırıp veriyordum sonrasında sade içmeye başladı
Husumsu Beren023 hippin yulaflı olanı kesinlikle süt içermiyor alerjik bebekler üçin zaten internete bakabilirsiniz
Beren023 Mervea hadi yaaa bende öyle deneyim suan hem yumurta hem sütü kestim bu akşam yumurta yedim yarın sabah da yesem belli olur mu acaba yine cok kusar mi yumurtadansa alerjisi...dizinde alerjisi var galiba o ammayi kullandığınıza göre alerji yapan seyi yiyince hemen belli ediyor mu
Mervea Beren023 oğlumda diyeti açtık ve 10. Günün ardından kanlı kakayla karşılaştık tekrardan diyete girdik deneyin alerjisi olan besine vücut bir şekilde tepki veriyor oğlum sadece yumurtaya dokunmasıyla kabaran bir çocuk şimdiye kadar yumurtayı ilk ek gıdaya geçince 1 kere verdim ve o gün hep kusmuştu
Beren023 Mervea ben yiyince sütümden geçiyor kusuyor mesela bıraktım kaç gündür hem yumurtayı hem süt ürününü ama azaldı kusmasi ama hangisinden olduğunu bilmyorum bu akşam yumurta yedim yarında yiyim dedim bi bakiye çoğalacak mi çoğalırsa yumurtadandir diye düşündüm şimdi ben bu akşam yedim ya yarında yersem sabah yanı eğer yumurtadansa hemen belli eder mi
AygulSina Beren023 allah askina 3 aylik bebege bebek biskuvisi mi verilir hepsi seker dolu mama veriyorsun zaten neyi dert etti anlamiyorum ayrica bebek biskuvileri neyler yapiliyor saniyorsun sut ve yumurta ile 11 aylim oglum var bugune bugun vermemisimdir istahsiz cocuk olur bisey yemek istemez bi nebze yine anlarim ama bunun anlasilicak bir yanida yok yani