melegininannesi38 Kızlar geçen ayın 13 ünde mams alındı bu ayın 13 ünde bitiyor günü 13 üne kadar verebilirim demi
Iremylcnkya07 melegininannesi38 mamalar 1 ay içinde tüketilmeli 1 ayı geçmediyse kullan geçtiyse kullanma
melegininannesi38 momysskaan kasik maması qldim bugün onu yediriyorum da onunla sulandirmak için bir kutusu açıldı diğer kutusu açılmadı acilmayaninki daha var da açılan dedim yoksa biliyorum da emin olmak için
melegininannesi38 momysskaan benimkisi emmeyi de birakti ne yapacam bilmiyorum kasik mamada nornal mams gibi her öğün verilmez doktorun dedi gibi ek gıdaya geçeceğim mecbur
momysskaan melegininannesi38 mecbur canım napıcan zaten beş ay olacak yakında az kaldı yemiyorsa geçeceksin aç mı kalsın çocuk
melegininannesi38 momysskaan aynen öyle canım.mecburum gercwktwn bi tek uykuda aliyo oda onu bile zorla yqnj
melegininannesi38 momysskaan edeceğini tahmin ediyorum şimdiye kadar ne verdiysem yedi şükürler olsun
momysskaan melegininannesi38 çok şükür canım inşallh bende sıkıntı çekmem şöyle 15 gün sonra başlamayı düşünüyorum bende
momysskaan melegininannesi38 valla camım işin çok zor Allah yardım etsin bir an önce kurtarırsın inşallhek gıdaya geçince