Nursemom_ Doktorlar makat çatlağına hangi kremi öneriyor hanımlar , bide kremi tam olarak yaraiç taraftaysa nereye sürmek gerekiyor
taa Nursemom_ kremin içinden uzun çubuk çıkıyor deliğe sokup sıkıyorsun çubugun yanlarında beş altı delik var ordan sürülüyor sonra çubugu eürterek çıkarıyon . Benmde var çok kanama oluyor 😔 ama şuan doktor kremi yerine bitkisel bi krem sürüyorum
sarilokumumm Nursemom_ ben iki farklı doktora gittim bizde de var biri madecasol önerdi diğeri anestol pomad şuan da kabız kremi de sürdürmüyor karıştırıp sürüyorum
bhrdrk Merhaba bizim doktorumuz Fito isimli krem verdi kulak çubuğu ile iç tarafa doğru sür dedi. Kısa zamanda geçti
Fidan06 Bizim doktorumuzda madecassol vermişti kulak çubuğu ile poponun içine yakın dış kısmına günde üç defa sür demişti bir hafta da geçti
Nursemom_ yhanne çocuk cerraha randevu aldım ama henüz daha gitmedim yorumlarda gördüğüm kadarıyla kaka yapmada ağlama kakayı tutma ağrılı kaka ve kabızlık 😟
Begonvil__ Nursemom_ Fito ile travazolu karıştırıp kullan demişti Allah razı olsun diyorum her defasında o doktora
Nursemom_ Begonvil__ siz nasıl sıkıntılar yaşamıştınız acaba ben doktor doktor gezdim ve sorunu anlamadık şuan bu forum sayesinde acaba diyorum ve çocuk cerraha randevu aldım