Derensk Kizlar sizim nasil oldi ne kadar surdu acaba 34. Gundeyim az az devam ediodu acik renkli dunden bari baya kirmizi seklinde biyerimiz kesilir kanarya o tarz bitecek diye beklerken bole olmasi sizce normalmi şimdiden t.ederim cevaplar icin 😘
ArasAkbulut Derensk 35 günde bitti arada azalırdı ama sonlarda kahverengi olmuştu hiç kırmızıya dönmedi, bir doktorunuza sorun isterseniz.
[silindi] Derensk 33 günlük oldum benimde aynı iki gündür kırmızı oldu tam bitti diye seviniyordum🤷♀️
Penguenim Derensk benm 54.gun tekrar oldu 5 6 gun surdu bitti doktor normal dedi iki uc ay surebilir dedi
Bsr06 Derensk 40 a doğru azalıyor ama bence kişiden kişiye değişiyor kimisi uzun sürüyor kimisinde hiç olmuyor bende çok korkmuş ve bunalmıştım.60 güne kadar normal dedi doktor.
Derensk Penguenim bnm hic bitmedi iste rengi acik bi renkti sadece surekli varsi simdi com kırmızı diye endise ettim sadece 🤷♀️
Kereminannesiii Derensk benimde öyle olmuştu 40’a yaklaşırken 40 gün dolduktan sonra bitti birkaç gün akıntım oldu o kadar