CananParlakli 5 - 6 Ocak yoğurt
7 -8 Ocak tatlı patates
9 -10 Ocak havuç
11-12 Ocak kabak
13-14 Ocak patates
15-16 Ocak brokoli
17-18 Ocak balkabağı
19-20 Ocak elma
21-22 Ocak muz
23-24 Ocak avakoda
25-26 Ocak ayva
27-28 Ocak armut
29-30 Ocak cennet hurması
Ben kendime böyle bir liste yapmıştım. Sende liste yapabilirsin hemen irmik falan başlama. 3 gün kuraliyls devam et. Birinci gün bir çay kaşığı ikinci gün bir tatlı kaşığı üçüncü gün bir yemek kaşığı şeklinde ilerle. Ben iki gün veriyorum üçüncü gün diğer sebzeye geçiyorum bu benim tercihim. Çatalla ez blender kullanma 1 çay kaşığı civarında zeytinyağı ekle. Patates vs kıvamı çok koyu olursa hasladigim suyla azıcık açıyorum. İlk günler çok zorlayabilir ogurebilir kussabilir 4 5 gün içinde biraz daha rahat yemeye başladı benim bebeğim. Tadimlar bittikten sonra çorba vs o zaman verirsin karıştırsin mesela kabak havuç patates çorba yaparsın gibi. Daha sonra muhallebiye geçersin. Tadım aşamasında bebeğin karnı doyduktan 1,5 saat sonra falan ver ne çok ac olsun ne çok tok olsun. Günde 1 kere vereceksin daha sonra normal mama süt ne iciyosa ona devam et. 7. Ayında iki öğüne cikarisin. Benimde doktorum çok bişe demedi ben burdan ve internetten ogrendiklerimle bu bilgiye sahip oldum bu sekilde ilerleyecegim