Kızlar aslında biraz icimide dökmek istedim hem bir fikir istiyorum
Eşim nisanlandigimiz günden beri uykucu yani şöyle mesela işten eve gelir yemek yeriz biraz oturur sonra hemen uyuklamaya başlar doktora da gitti birsey çıkmadı seslenirim uyanır dalar yine geri aydiramiyor kendini ama maç olduğunda Bi kahveye çıktığında yada saran bir film oldumu hiç uyumaz gece araba falan kullanamaz hemen uykusu geliyor
Neyse dün akşam kayinvalidem geldi bir hoca gelmiş komsusuna misafir olarak eşime kardeşlerine sormuş baktirmis böyle şeyleri çok severler zaten falcidi hocayı hep birileri bize büyü yapar der birilerinden suphelenir hep neymiş eşimde büyü varmış ondan uyuyormuş hoca gelsin bakaljm demis uykusunda ölçek yoksa demis ee dedim gençliğinden beri böyleymiş o diyorum ozamandan varmış diyor maç izlerken kahvede olmuyor diyorum cevap vermiyor resmen psikolojim bozuldu g3ce kac kere kalktım eşimi kontrol ettim korkudan kaynimin sırlarını bilmiş gorumcemin evliliği devam edecekmi diye kürdanla birseyler yapmış ve en sinir olduğum benim ve çocuğumun resmini göstermiş benim iznim olmadan. Daha öncede çok gitmiş eşim hocaya falan ozaman böyle birsey diyen olmamış iki gündür psikolojim alt üst detaylıca anlatmiyorda nasıl güveneyim şimdi böyle şeyleri çok seviyorlar zaten
Bende dedim eşim gitmez sevmez böyle şeyleri yok tamam dedi diyor ama eşimin haberi yok biseyden sizce ne yapmalıyım olmadi dedim eşime başka hoca bul git ben bunlara güvenmiyorum