hare Merhaba, sürekli biberonla beslemek zorunda olan anneler, bebeklerinin biberon hijyenini nasıl saglıyorlar, her yemek sonrası su kaynatmak zor olmuyor mu?
Ebruonur hare biberon fırcası cok buyuk kurtarıcı deterjan kullanmaya cekınıyorum bebek deterjanı bıle olsa kaynar suyla fırcalıyorum zeytınyagıda koyuyorum tüm kalıntıları temızlıyo sıcak su ve fırca tavsıye ederım ebebekten almıstım
ikos58 hare her yedıgınden sonra sıcak suyla bıberon fırcasıyla yıkıyorum. Gun sonunda bıberon temızleyıcıyle sıcak suda yıkıyorum. Haftada bır kaynatıyorum
Ceemre hare ben günde bir kere sabunlu suyla yıkıyor sonra bes on dk kaynatıyorum her yemekten sonra kaynatma yapmıyorum o kadar vaktim yok malesef
Ceemre hare ben günde bir kere sabunlu suyla yıkıyor sonra bes on dk kaynatıyorum her yemekten sonra kaynatma yapmıyorum o kadar vaktim yok malesef
Can NaimeYilmaz kaynatınca emzik ve biberon başları kötü olmuyor mu bende öyle oldu da sıcak suda bekletsem ise yarar mi
renkliruya Kaynatmak mı gerekiyor yoksa sıcak suda bekletmek mi? Ben arada kullanıyorum ve kullandıktan sonra sıcak suda bekletiyorum sadece.. Tabi yıkadıktan sonra..
NaimeYilmaz Can aynı etkı olmaz. Aventte öyle bir sorun yaşamadım bebedor alıstırma bıberonum var o bahsettiğiniz gibi oluyor