Gamzelibulut Yaşına girmesine 1 gün var ama dünden beri uykularımız çok kötü uyku egıtımını kendim vermiştim çok güzel gidiyordu 3.ayından beri ama 2 gündür mafoldu uykuya geçerken yanında biri olsun istiyo gündüz uyumak istemiyo sürekli ağlıyor normal mi geçer mi bu süreç
Neseligunler40 Gamzelibulut benim de bebeğim bir yaşına girdi , uykuları düzenliydi ama bir yaşından sonra güncelleme geldi sanki uyumamaya başladı 1 yaş uyku gerilemesi olabilir kısa sürer umarım 🙏🤲🏻
Sinem61 Gamzelibulut evet bir yaş civarı uyku gerilemesi oluyor. Bir iki hafta sürebilir belki daha fazla ama düzeliyor
Gamzelibulut Neseligunler40 umarım ben bide yatağına bırakıp emzıgı varıp çıkıyodum odasından sımdı uyuyana kadar krıze girmiş gibi ağlıyo odadan çıkınca
Nehirrella 1 yaşına 1 hafta var 10 da uyurdu 1. Uykuyu daha 10 dk önce uyudu amacını anlamasam da ona saygı duyuyorum 😂
hestiaone Normal sıkmayın kendınızı. 9 oldu mu tak dıye uyurdu bebegım 1 yaşa girdi sureklı uyanır oldu. Uyumak ıstemıyo saatlerce aglıyordu. 2 ay falan surdu, sımdı eskı rutınıne donuyor yavas yavas
Gamzelibulut hestiaone ya sımdıden bunaldım neden çocuğu birkaç yıl daha ertelemedık dıye tek başıma es destegı yok herseyle ben ilgileniyorum markettir çocuktur evdır esım sadece 5 dk sevıyo o kadar
Gamzelibulut Sinem61 ay gecsın ya valla basım agrıyo es destegı olmaması çok kötü az önce bunaldım artık çocuğu salonun ortasına getırdım deli gibi uyumak istiyo ama yok uyumuyo dıyr ağlıyo acıdı heralde çocukla ılgılenıyo