Oğlum 3 yaş 4 aylık şu sıralar hırçınlık tavan sinirler gergin ve ben ona iyi gelmiyorum. Yakın zamanda bir kardeşi oldu düşünüyorum onu mu kıskanıyor diye ama asla kıskandıracak bir hareketim yok eşimin var göz göre göre yapışıyor küçüğüne neyse uzun yazmak istemiyorum. Büyük oğlum da şu sıralar her dakikasını oyunla geçirmek istiyor en ufak bir sorunda ayağını yere vurarak sinirleniyor sinirlendiğini bu şekilde ifade etmesi de bana pek normal gelmiyor ben ona davranışlarımda dikkatli olmaya çalışıyorum onun bu şekilde değişmesi bana garip geliyor evet büyüyor ama neden böyle normalde kaynanama pek gitmez hatta hiç gitmez ama şu üç gündür çağırmasam eve bile gelmez anne sen beni neden sürekli çağırıyorsun diyor. Dün akşam bir öfke nöbeti geçirdi bit oyuncağı babası versin diye çıldırdı resmen gidip kendisi alabilirdi ama o ağlayıp krize girmeyi tercih etti ben açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum şu an yine kaynanamda benden mi uzaklaştı evinden mi soğudu kardeşi var diye mi böyle ne olur akıl verin bugün eve çağırmayı düşünmüyorum durabildiği kadar dursun diyorum bu yanliş mı acaba ?