Aminehumamoms Bebeklerinizin atopik ciltli oldugunu nasıl anladınız kızım 23 günlük şaç diplernde ve kulağında pütürlü kırmızı noktalar var acaba egzama falan mı
Yalancipislikler Aminehumamoms herşeyden olablir. Ben değiştirmedim şampuan aynı devam ettim. Cildiye bi krem vermişti sürekli sürünce geçiyordu ama kortizonlu olduğu için sürekli kullanılmıyor malesef. Bırkaınca tekrarlıyordu. Başka doktor bi krem verdi her gün sür diye. 2 defa sürdüm bitti şükür.
UcuBulunamayanBant Aminehumamoms 2aylikken anladık yanaklari asiri kuruyup pul pul dokulup kizariyordu
reyhan12 Aminehumamoms sac derisinde ve karninin bazi yerlerinde oldu doktor egzama dedi kortizonlu krem kullaniyoruz suan, uyuz tedavisi gorduk ailece sanirim kullandiklarimiz cildi kurutup zarar verdi
minik_sercemm Yalancipislikler cildiye doktoruna mı gösterdiniz ilk verdiği kremin adı neydi diğer verdiği hangisi
Yalancipislikler minik_sercemm ilk çocuk doktorumuz hipokort verdi 5 günlük. Sürünce azaldı ama tekrarladı bırakınca. Cildiye aclorem verdi o da kortizonlu o da azalttı ama bırakınca tekrarladı. Başka bi çocuk doktoru da her gün sürmem için elidel verdi 2 gün sürdüm bitti.