hunilimomm Elisamother bingo.soft kullanıyorum tam hatirlamiyorum ismini ama bingo.oldugunu biliyorum çok güzel kokuyor 😍
Roniya Elisamother abc beyaz kutulu olan. Yıllardır kullanıyorum hiç değiştirmedim. Herkes deterjanın hangi marka çok güzel kokuyor der. Dışarıyı sarıyor kokusu öyle kalıcı😊
Elisamother ikioglananasi kalıcı mı acaba ya aldım evde 3 tane ayrı ayrı kaldı sorayım dedim sonradan değişiyor kokusu kuruyunca 🙄
Sakura-chan Elisamother bence kendinize bile kullanma ben artık bıraktım kimyasalları . Granül sabun deterjanlardan veya boron alabilirsin
Dorugum Elisamother duru klasik toz sabun kullanin ne yumusaticiya ihtiyac kalio ne baska bir kokuya ben onunla yikiorum astigimda kapima gelip soranlar oluo ne kullaniosun die okdr guzel kokuo 😊😊😊
[silindi] Elisamother komşu çatlatan diye bir şey duymuştum gerçekten taa komşuya kadar gidiyor kokusu bunun türevleri de çıkmış kaynana görümce elti çatlatan falan 🤣
Sakura-chan [silindi] Elisamother şimdi daha doğal ürün kullanın diye iki marka önerdim zorla çizgimden dışarı çıkarttırcanız 😂