tomvejerry Kızlar kumanda bozuldu tv şuan kapalı açamıyorum kumanda indirdim telefondan tvnin açık olması lazım herlade nasıl acicam ben bunu yaa var mı bildiğiniz uygulama
beyzzsenturkk_ tomvejerry tvlerin altında düğme oluyo aslında hepsinde var mı bilmiyorum ama bi elinizle kurcalayın
Dmt-01 tomvejerry tv hangi marka o markanın kumandasını indirin.Bizimki vestel bende normal kumanda uygulaması indirdim açılmamıştı.Vestel kumanda indirince açılmıştı
Gezgin1anne Google store gir kumanda uygulamaları var indir birini dene mutlaka uyuyor. Ben bazen otellerde kumanda olmaz hep öyle açarım Tv
Gezgin1anne Hatta klima için bile çok kullanmışlığım var o kumanda uygulamalarını. Kesinlikle çalışıyorlar
Sontvbukucu tomvejerry kiz oyle demeseydin panik atak falan gecirirsin tv acilmiyor diye bekleseydiler Allah korusun 😂😂😂
PeekaBoo_ tomvejerry TV açıkken eşleştirme yapmanız lazım bir de TV kapalıyken açmıyor bizimki de öyle TV açık değilse bağlanmadığı için hiç bir şey yapılmıyor
tomvejerry Sontvbukucu heee yok tv bozuk değil ya kumandadan dolayı panik atak geçirmem diye düşündüm yenisini aliveririz😅😅