duyguelisaduru Hayırlısı ile oruca kalktım İNŞAALLAH Allah’ın izniyle ilk defa emzirirken oruca niyet ettim
duyguelisaduru Kediperest rızkı veren Allah onu verir inşallah sadece su ihtiyacım olabilir gün içerisinde diye düşünüyorum emzirdigim için o biraz zorlar gibi geliyor
Ocakalti Ben emziriyorum kızım 14 aylık hem yiyor hem emiyor ama sütüm de bir etkilenme olmadı bugün 4.gün Olsa fark ederdim ama çok şükür bende sıkıntı olmadı Ama 6 aydan ufak bebeğiniz varsa oruç için erken
senkendinideligibiyaptinya muhammedbugraninannesi bende tutuyorum ama sanki bebeğim çok rahatsız olmaya başladı hissediyorum göğsümü sıkınca süt geliyor fakat bebeğim memeyi reddediyor bunun oruçla ilgisi olabilir mi acaba Ocakalti
muhammedbugraninannesi Benim bebeğimde iki aylık bende tutmamayı hiç aklımın ucundan geçirmedim Rabbim kabul etsin inşallah
Ocakalti senkendinideligibiyaptinya olabilir çünkü yapısı değişiyor ister istemez etkiliyor sütün kalitesini
muhammedbugraninannesi senkendinideligibiyaptinya tabi bunu sizin tesbit etmeniz gerekiyor bebek aç olabilir aç olduğu içinde otuç tutmasanız daha iyi olabilir doktorunuza danışın bence
senkendinideligibiyaptinya Ocakalti doktorum bugün yasakladı zaten çok kibar bir şekilde durumu izah etti biraz olsun vicdanım rahat etti bebeğim için tutmayacağım sonuçta Rabbim günahlarımızı affetsin
bibibibiskrem senkendinideligibiyaptinya günah değil emzirirken tutma gibi bı şart yok dinimiz çok şükür kolaylıklar sunuyo emzirme dönemi bittiginde tutamadiginiz günlerin telafisini yaparsanız günah olmaz içiniz rahat olsun 😊