patulya 1 ay 20 günlüğüz uyku düzeni fena değildi yani iki saatte olsa uyurdu bn de uyurdum ama şimdi asla uyumuyo emiyo 10 dk sonra geri uyaniyo gazını vs çıkartıyorum ama hep memede kalmak istiyor 38.haftalik doğdu acaba atak haftasımi şuan
maygirl patulya bu ayda normal canim kucuk halen cunku.bizde oyleydik..guwen ario halen dış dunyayi tanimio cnku..
Lalaaa patulya aynı canım aynı benimki de öyle sürekli memede uyumak istiyo kime sorduysam hep normal dedi 3 ay böyle sürekli istiyorlarmış doktor seni ne zaman isterse emsin kısıtlama dedi tamamen dalınca yerine koy ve ağlasa da alma
Defneasel43 patulya bazen onu benim bebegimde yapıyor eşim varken yatarak emziriyorum bırakıyor kokumu aldığından mi ne uzun süre uyuyor acıkınca uyanıyor bazen bir iki emip yine uyuyakalıyor bnde biraz yanımda göğsüm açık şekilde yatırıyorum iyice dalınca yatağına koyuyorum
Moonbow06 Bugün bir yerde okudum. Yatağı soğuk olunca da uyanabiliyormuş. Sıcak su torbasıyla yatağı ısıt sonra da kendi tshirtünü koy yanına belki öyle daha uzun süre uyur annesi. Bi dene bakalım 🥰