efe09092023 Kizlar lütfen yardım edin. Ne yapacağımı bilmiyorum. İlk kez başıma geliyor. 4 aylık bebeğim memeyi reddediyor ancak uykulu iken verebiliyorum o da zorlayarak.
Meyveliburln efe09092023 ne denemediği pilates topu kaldı ne zıplamak kaldı sessiz ortam kaldı almayınca almıyor Gerçekten çıldırmak üzereyim Varsa tecrübe edinenler bize bi yardım etsin ya Komple sütüm gidecek diye çok korkuyorum 3 gün sonra 4 aylık olacak
parskardelen efe09092023 vallahi o kadar uğraştımki bizde 4 aylıkken meme reddi yaşadık 7 ayında şu anda 6. Ayına kadar ayaklardamı emzirmedim gece yarıları uyku sersemi alsın diye neler yaptım eski usuller mememe reçel bile sürdüm çaresizlikten ama zar zor 6. Ayına kadar emdi sonra ne sütüm kaldı ne de çocukta meme emme isteği hem çevreden bir sürü laf söz duyuyosun hem emzirmek istiyosun ama emmiyor bizim bu çektiklerimiz ne zaman bitecek. Artık insanların ağzına fermuar çekmek istiyorum Çocuk emmiyor diye ben kabahatli oluyordum . Kardeşim yapacak birşey yok sen elinden geleni yap emmiyorsa mama yiyen bebekte büyüyor çok şükür rabbim rızkını kesmesin yeterki allah bağışlasın
girlmomm efe09092023 mutlaka verin uykulu bile olsa emsin bırakırsanız tamamen bırakır 4. Ay atağında herkesin başına geliyor bizimde öyle yapmıştı ayakta kucağımda karanlıkta falan emzirdim bi süre sonra geçti inşallah uzun sürmez 🙏
tazeanne5 Ben aylardır çekiyorum o kadar yoruldum ki artık 5. Ayimiza giricez bırakmasın diye bende perişan oldum çocukta insallah gecicek bu günler ben inanıyorum efe09092023
Meyveliburln Ah canım ya valla 1 aydır anam ağladı yemin ederim O kadar zor bir dönem ki kimi çok çabuk atlatırken kiminin de benim gibi 1 aydan fazla sürüyormuş En sonunda artık uyku sersemi bile emmeyi bırakınca 1 haftadır mama kullanmaya başladık sütümü sağıyorum ama azaldığını hissediyorum Gerçekten o kadar çok üzülüyorum ki Umarım seninki kısa dönemdir ve hemen geçer
Bilgem2009 Meyveliburln gerçekten aynı durumdayız hatta böyle bir başlık açmıştım.. benim 1 hafta sonra 4 aylık olacak kızım 1 aydır gündüzleri hiç emmiyor son 1 haftadır geceleri de emmiyor.. sağıp veriyorum sizde düzenli olarak sağın.. emmeyince emmiyor inşallah geçici bir durumdur.. bazen zorla vermeye çalışıyorum çok ağlıyor ama napayım unutsun gitsin istemiyorum sizi çok iyi anlıyorum
Meyveliburln Bilgem2009 ne kadar çıkıyor peki sağdığınızda ben 2-3 saatte bir sağmaya çalışıyorum ama çok az çıkıyor iki göğüs 60 cm falan
Meyveliburln Bilgem2009 o kadar kötü bi durum ki geceleri artık saat başı kalkmaya başlamıştı meğerse karnı açmış yavrumun Öyle yada böyle karnı doysun sağlıklı olsun yeter ne yapalım
anne_yiz Bilgem2009 doğduğundan beri meme reddi var 5 ay 9 günlük hala sağıyorum geçer diye bekliyorum her gün yılmadan defalarca deniyorum bazen tutuyor emiyor sonra asla emmiyor. Süt ağzına gelince bırakıyor resmen. Bekliyorum bir gün emecek umuduyla inşallah pes etmeyeceğim sağmaya devam edeceğim
denizimhelismemo Meyveliburln ya kendimi gördüm sende resmen. Ağlamak üzereyim meme veriyorum mama istiyor neredeyse 2 gündür hiç emmedi ful mama içti. Sağıyorum gelmiyor süt artık ne yapacağımı şaşırdım 😭
denizimhelismemo Meyveliburln umudumuda kaybetmek istemiyorum ama göğüslerin sismemeye basladi. Ama sıkınca fışkırıyor anlayamıyorum. Neler içtim neler yaptım yinede çoğalması en fazla 90 cc çıkıyor 2 memeden de
Bilgem2009 Meyveliburln benimde o şekilde çıkıyor mecbur mama desteği de yapıyorum. Yemediğim içmediğim şey kalmadı ama sütüm aşırı çok değil ne yazık ki ..
Defneasel43 parskardelen bencil insan çok 38 günlük bebeğim var kilo alımı iyi emmek istiyor bu çocuk doymuyor surekli araniyor mama alalım senin sutun yetiyor mu diyorlar
emirinannesi21 Benim ki şuan 2 ay 21 günlük 1 ay 10 günlük iken meme reddi yaşadık perişan oldum açlıktan sürekli ağlıyordu uyuyamıyordu mecburi mamaya başladım ama pes etmedim yine mememi vermeye çalışıyorum bazen hoş 1 2 gün alıyor bazen almıyor dengem bozuldu resmen büyüme atağında oluyormuş galiba meme reddi
girlmomm emirinannesi21 bizimde hem meme hem mama ama mamadan önce mutlaka emziriyorum bırakmasın diye sizde öyle yapın
Bilgem2009 anne_yiz inşallah doğru yolu bulup memelere saldırırlar ne diyeyim mis gibi anne sütü varken gidp mamaları içiyorlar 🥲
emirinannesi21 girlmomm kız valla emmeyince emmiyor bazen kandırmaca oynuyorum ağlıyor memeyi almıyor emzik veriyorum tutup çekiyor 10 sn sonra emziği çekip mememi ağzına veriyorum oda farketti sanırım bu aralar bu oyunuma kanmıyor 😁
colaktugba efe09092023 bizimki yeni geçti ama doktor 4 saat arayla ver dedi bize o arayla güzel yedi en azından yeni yeni geçiyor 1 ay kadar sürdü ama
mzzz Karanlıkta emziriyorum gündüzleri battaniyeyi kafamıza geçirip karalik ortam yaratiyorum, uykuluyken, uykusundan uyanır uyanmaz bunları yaparak emziriyorum 40 takla atıyorum 1 ay olcak nerdeyse böyle 😂😂
Aysimdundar efe09092023 3 aya yakın çektimm bu durumu , ayakta emziriyordum. hoplaya zıplaaya şarkılar söyleyerek ya da ışık altındaa