Asel4433 Kızlar 5 Ay 24 günlük kızım var emziriyorum Yarın regaip kandili oruc tutabilir miyim emzirmede bi sıkıntı olur mu
Feridece28 Asel4433 geçen ramazan oğlum 5.5 aylıktı oruç tutmadım. Emzirip oruç tutan çoğu arkadaşım da sütü azaldığı için pişman oldu tuttuklarına. 1 günden bir şey olacağını sanmıyorum ama, uzun sürede süt azalıyor.
Mrvak Asel4433 geçen sene ramazanda bebeğim 5 aylıktı hepsini tutmuştum sütümde bi azalma olmadı ama siz bilirsiniz sahurda bol su için inşallah bişecik olmaz şimdiden Allah kabul etsin 🌸
kanalizereis Asel4433 ramazanda kızım 4 aylıktı. Tüm ramazanı oruçlu geçirdim. Sütüm azalmadı hiçbir şey olmadı. Bir günden birşey olmaz bence
Thebaby5 Asel4433 Günler kısa tutabilirsin aslında ama sen kendini daha iyi bilirsin çokta zorlama. Ben de tutacağım inşallah
Feyzosumunannesi Asel4433 emzirirken geçen sene orucumu tuttum çok şükür hiç sutumde azalma olmadı 1 günden birsey olmaz
alparslan1_ Asel4433 yarınki oruç karıştırılıyor. Kandil için olan değil sünnet olan pazartesi perşembe orucundan. Eğer tek yarın tutacaksanız kandil için değilde sünnet olanı tutmuş olursunuz.