Kuzularinanasi kumsallavin dun gece paylasti birisi burda.gece emzik bebek ucunu koparmis yutmus az daha bogulacakti yataginda kendi kendine kustu fln videosu var.Allah korusun.uyuyunca agzinda yada yataginda birakmayin derim
mrvyhya kumsallavin bazı doktorlar sakıncalı bulsada başka bir doktoru dinledim oda yararlı dedi emzige alistirin uyuyabilir dedi bnimde bebeğim uyuyor emzikle sonra kendi çıkarıyor kusar falan emzik ağzında oldigunda diye genelde sakıncalı bulanlar var
TubaB kumsallavin emzik SIDS riskini azaltıyor diyor doktorlar. Ayına uygun bir emzik ise kullanabilir gece boyu. İlk aylarda kafasını yana çevirerek yatırıyordum ağzından atmak isterse atabilsin kusarsa kusmuk geri kaçmasın vs diye .
mommyy1210 Kızım emzikle uyuyor her gece bir şeyde olmuyor çok şükür aklına getirme ya da dalınca yavaşça ağzından çekebilirsin
Kuzularinanasi kumsallavin ama sonucta alisacak emzige iste. Emziksiz uyuyorsa alistirmayin sart bisey degil.benimki hic almadi
aynrkck8 Bende gece emzikle uyutuyorum bir süre sonra kendi çıkarıyo düşüyor Zaten acıktığında uyanınca emzirip yatırıyorum emziksiz