Cennet_kusu2891 Zmc27 ben üye oldum daha gelmedi ilk üyeliğim ilk sayım gelecek inşallah kargoya verılmıs gözüküyor
Ceys Zmc27 Ben oldum adres yanlış diye gönderiyi iade almışlar halbuki adres doğru niye böyle oldu anlamadım.
sifirekran_bolkitap Demoss kargo bilgisi mesaj olarak mı geldi Ben tubitakda oturum açtım 1 şubatta gönderilecek diye belirtmiş. Ben meraklı minikler dergisine üye oldum bu arada
sifirekran_bolkitap Eliffatma0113 ben de ilk kez üye oldum, buradaki annelerden duymuştum güzel etkinlikleri varmış. 150 tl ye 2 yıl abonelik aldım. Her ay dergi gelecekmiş.
Demoss sifirekran_bolkitap Bugün dağıtıma çıkmış PTT’den mesaj geliyor bana aralık ayında üye oldum bende meraklı minik sayısına
maviev35 Geçen yıl üye oldum aralık ayına kadar her ay farklı konularda dergiler etkinlikler oyunlar geliyordu. Bu ay tekrar üye oldum kızım çok seviyor.
sifirekran_bolkitap Zmc27 meraklı miniklere üye oldum ben. 3 yaş sonrasıymış aslında oğlum 16 aylık ama etkinlik kitaplarını seviyor
sek_kahve Zmc27 3 aydır geliyor 2 yıllık abonelik yaptırdım. Çocuklar için olanı diyorsunuz değil mi?
sifirekran_bolkitap Cennet_kusu2891 ben bu paketi siz söyleyince fark ettim keşke ben de öyle alsaymışım Bilim çocuk u da ayrıca alayım madem. Evde bulunsun😀