ArvenMom Byznr91 yanlış bastım da neden atasınız lavaboya kusuyoruz napalım her seferin de yenisini mi alalım yıkayın güzelce çamaşır suyunda bekletin olmadı 😂
tatlibiranneo Byznr91 bizim dememizle mi karar vereceksiniz yani kullanacak olan sizsiniz midem almaz kullanamam derseniz atın ama ne olacak bi kusmukla domestosla yıkarım gecer derseniz kullanın sizi aydınlatmak istedim😁
hfzhnf Byznr91 cocuk haliyada kusar yerede kiyafetlerinede yatagada atilacakmi tövbe ya yikaninca geçiyor sonuçta oraya yapışıp kalmıyor ya
KaynanaYiyen Byznr91 bi halım var her yeri kusmuk. Çıkmayan Kaka lekeleri. Kenarda yıkanmayı bekliyor. Kaynanan görse at dicek demek ki.
Byznr91 sinmedi- Glrmila TubaB Glrmila hfzhnf tatlibiranneo ArvenMom sinmedi- kaynanam böyle duh hastası atma hastalığı var zaten at onu ben sana alırım dedi benim çocuğum tabiki tiksinmem ama eve misafirde geliyor öyle söyleyince saçma ğeldi bana ne alakası var dedim çamaşır suyunda beklettim atmadık tabiki ama siz olsanız atar mısınız merakımdan sordum 😂 yaşlılarla uğraşması çok zor yaa harkes evine gitsin yeter
Glrmila Biz anketi oylayana kadar tabak şuan ne alemde nerede bekliyor kusmuklu kusmuklu😅 Ben olsam icini cope döker yikar paklarim ne olabilir ki s…çmadı ya cocuk bu
TubaB Çok mı hastaydı o yüzden mi öyle düşündünüz acaba ? Tabak plastik veya ahşap mı? Yani yıkanınca geçeceğini düşünüyorum ama tabi siz bilirsiniz
sinmedi- Byznr91 ne kadar saçma insanın kendi çocuğundan tiksinmesi kimse yemese o tabaktan yıkar ben yerim yani bu kadar da saçma bi anket görmedim 🤣🤣
hfzhnf Byznr91 ay yok çocuğun agzinda ne varki evet bazı yaşlılar huysuz olabiliyor ve huzursuz edebiliyorlar etrafindakileri gercekten
sekerparem_ Byznr91 çocuğun her kustuğu şeyleri atacak mısın? Güzelce yıka temizle kullan ne olacak sanki