Burhanaltintop 7 gibi odaya geçip 7 bucuk gibi uyuyor 4 aylık sizce cok mu erken? 9 a falan cekmeli miyim saati cünkü gece ikinci kez uyandıgında cok zor uyuyor.. sabah da 7de kalkıyor
Ikrazumra19 Burhanaltintop bence cok erken ya geceler zaten uzun 7 de uyuyp sabaha kadar ama siz bilirsiniz
basak__333 Burhanaltintop aman 7 de uyut canım çünkü ilerde saati de değişiyor kendi de😂 erken uyumasının tadını çıkar. Benim ki 2 yi 3uü buluyor çünkü 😢
Sevgimelegim Burhanaltintop bence suanda nasilsa oyle devam et 5 yasindaki oglum 5 yildir 3 aylikken beridir aksam 8 sabah 6-7-8-9 gibi kalkar 😊 suanda kucugm 3 aylik 20 21 arasi uyuyor sabah 6-7-8 gibi kalkiyor gayet iyi degistirmeyi dusunmuyorum 😊
Oglusum5357 Burhanaltintop bnm oglumda 7 de uyumak istiyorum sinyallerini veriyor ama uyudukdan snrada her 30 dakilada bir surekli surekli kalkıyor nasil uyku anlamadm gitti
fatos84 Burhanaltintop benim ilk oğlum da öyleydi ama geç de yatsa erken de yatsa uyanma saati hiç değişmedi ilk aylarda bence düzeninizi bozmayın
Mammakup Burhanaltintop bende 19.30-20.00 arasında yatırıyorum. 6.30-7.00 gibi kalkıyoruz. Bebeklerin gece uykusu çok önemli bence saatini geciktirmeyin. 7de kalkamasının sebebi çok uyuması değil. Biyolojik olarak uyanma saati. Benimde bebeğim 4 aylık bu arada. Eğer saatini geciktirirseniz yorgun bi bebek olacak zor uyuyacak ve gece çok uyanacak.
handhnde Burhanaltintop bizde 8:30 -9:30 arası uyuyor. Sabah 6:30 -7:30 arası kalkıyor bırakalım uyusunkar bizde dinlenelim 🤗 4 aylığız