bal012 Ess92 karşı çıkmamızın asla bir anlamı yok her şey o kadar ilerlemiş li adamlar gazla suyla her şeye müdahale edip sürü gibi yönetitorlar bizi ya bunlar İslam’dan bir haber oldukları için böyle İslam’a uysalar nasıl gğzel bir medeniyet içinde huzur içinde yaşarız ben çok korkuyorum sırada yine deprem var uzmanlar neler diyor bu hayvanlar akbaba gibi tepemizde sana diyim bizi izliyırlar ben bundan eminim
ElisaMom_ Dün biraz internete baktım korkunç ya ve ünlüler ve iş adamları arasında trup ve Michael Jackson de varmış,rabbim evlatlarımızı korusun,çok korkuyorum ya
Ecrininanasi ElisaMom_ daha çok isimler var hatta türkiyeden bile gidenler olmuş(ünlü) o adaya olan olmuş zamanında neden fark edilmedi kim bilir kaç çocuğun canı yandı.
ElisaMom_ Ecrininanasi evet ya birde 99 depriminde Türkiye’de bir çok kız çocuğu kaybolmuş ardın bu epstein hemen Türkiye’ye ziyarete gelmiş ne maksatta geldiğide belli oldu şimdi
Lavanta35_ 1Elisaninannesi bugün yalanlama geldi yani depremde hiç bir çocuk kaçırılmamış öyle bir açıklama yapıldı..
Lavanta35_ bal012 Ay tabikide demezler öyle bir dünya imkansız zaten cidden keşke herkesin ömrü vicdanı kadar olsa
benuykukadiniyimm kuzey_arin2019 korkunç bi konu. Bir adada kız erkek farketmeksizin kaçırılan çocuklara tecavüz,işkence gibi şeyler yapılıyor. Bugün bi sayfada okudum doğruluğu nedir biliyorum ama en çok Türkiye’den çocuk kaçırıldığı yazıyor listede en başta. Depremden kayıp çocuklarıda onların kaçırdığı söyleniyor. Bissürü yabancı ünlünün adayı ziyaret ettiği söyleniyor. Listesini az önce okudum. Angelina jolie gibi tanıdık isimler de içinde listenin. Daha neler neler off
Tosbikkkk TheMomm ay gerçektenmi eşim ağladı kahroldu.bu haberin doğruluğunu nasıl görebilirim?? Ee Türk insan babasına neden artur diye seslensinki ama
Tosbikkkk nescafebagimlisi aaaaa peki babasına neden artur diyor Türk? Nerden bulacam bu haberi ya =(
nescafebagimlisi Tosbikkkk twittera üye olup baktım ben ama çocuk yabancı bi kelime diyormuş , orda türkçe konusuyor gibi cıkmıs bosver içler acısı 🥲