EslemAli Kızlar yardım 1 yaşındaki oğlum bronşit oldu geçmiyor 1 haftadır ventolin hava veriyorum günde 4 kere hırıltısı geçmedi daha başına gelenler varsa neyden fayda gördüler bi yazabilirler mi
Sese EslemAli çok geçmiş olsun canım belirtileri neydi acaba? Bende oğlundan şüpheleniyorum ama randevu düşüremiyorum
AnVN EslemAli burnunu serum fizyolojik ile sık sık yıkayın biz de başlangıç vardı böyle rahatlattık çocuğu ciğerlere hiç inmedi. Yinede küçük olduğu için antibiyotik 2 hafta geçmesine rağmen kullanmıştık doktorun demesiyle geçmiş olsun
Feridece28 EslemAli eğer havaya ve ilaca rağmen azalma yoksa tekrar doktora başvurun. Ciğerlerine inmiş olabilir, yatışlı tedavi uygulanması gerekebilir. Geç kalınırsa zatürreye çevirme ihtimali olur.
EslemAli Sese çok teşekkür ederim inşallah değildir bizde öksürük ara ara vardı öksürdüğünde balgamlı hırıltılı öksürük vardı sabahları kalktığında yada heyecanlanıp derin nefes aldığında hırıltısı oluyordu o kadar gittiğimizde baya tıkalı dedi doktor
Feridece28 EslemAli bebeğinizin kilosu kaç? Yarısı bana az geldi. Oğlum doğuştan alerjik bronşit teşhisi koyuldu 4 aylıktan sonra neredeyse her ay hava kullandık. 1 yaşına kadar yarım kullandık ventolini ama 1 yaşından sonra tam kullanmaya başladık. Acaba etki mi etmiyor?
AnVN Ebru__ imkanınız varsa acile götürün yada sabah gidin mutlaka küçükse bebeğiniz yatış alır burnu doluysa mutlaka serumla yıkayın çıkanlara inanamazsınız
Feridece28 EslemAli hayır yapmadı bize hemde alerjik bir bebek oğlum. Doktorunuza sorun eğer onun yaptığından eminseniz sorana kadar kullanmayın en kısa zamanda gidin doktora