yildizcik01 Rotavirüs aşısı yaptırmalı mıyım ? Hemşiremiz bütçeniz yeterse yaptırabılırsınız dedi çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevınırım
Esraakbal yildizcik01 ben açıkçası yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum. Sadece kontrolde menenjit aşısını sorucam doktorun yaptır derse sadece onu yaptırmayı düşünüyorum oğlum 4 ayına girdi sağlık ocağındaki hemşire söyledi hekiminize yazdırıp alabilirsiniz dedi ister yaptırın ister yaptırmayın dedi
Esraakbal yildizcik01 şöyle bişi var bir defa devlet doktorunda kontrole götürdüm ona sorduğumda. Biz devletin önerdiği aşılar dışında bir şey önermiyoruz demişti
rumy007 yildizcik01 geçen hafta yaptırdım açıkçası artık eskisi gibi değil bebeklerde oluşan birsuru virüs var ve rota virüsüde öyle Allah korusun hastane köşelerinde sürünmek istemiyorum 3. Ayda menenjitte yaptiricam çünkü rotayı yaşayan çevremde aileler var çok zor gerçekten güncel Fiyatta 1741 tl suan
Yrn1201 Bence kesinlikle yaptırın derim çocuklar bizler gibi hasta olduğu zaman veya virüs yakalandığı zaman çok daha zor atlatiyor tüm aşılar çocukların hasta olduğunda daha basit ve normal tedaviyle ayağa kalkmasını sağlıyor