melegininannesi38 bir mama sandalyesi (kanz yummy var bizde çalışma masası sandalye oluyor ileride de)
bir suluk (wee baby aldım kızım kullanmiyo muckhij alabilirsiniz veya Avent)
bir mama kaşığı (wee iyidir)
Bir cam rende
Bir kollu önlük
Hakiki zeytinyağı
İlk etapta bunlar yetiyor. Alırsanız birde bölmeli tabak alırsınız ben pandish marka aldım n11 her gün kupon veriyor o şekilde alırsanız çok uygun oluyor. Set hali de var tabak bardak kase kaşık vs olarak.
Bu sayacaklarim da ileriki aylar için fikir olsundiye yazıyorum
Bebek irmiği almadım eleyerek kullandım un gibi oldu kızım sevmedi. Öğütücü de çekip un haline getiricem iyice öyle denicem. Hurma özü yaptım kendim hurmaları suya koyup beklettim kabuk ve çekirdeklerini çıkarıp biraz suyundan ekleyip çektim muhallebi ve bebe bisküvisi yapımı için iyi oluyor..
Pirinçleri yıkayıp kurutup çekeceğim pirinç unu yapicam kendim. Aynı şekilde yulaf alıp çekicem. Bunlarda muhallebi ve bebe bisküvisi için iyi oluyor.
Pekmez aliriniz organik bir yerden.
Tarhanayids eğer bebeğinizin süt alerjisi yoksa anneniz falan yapıyorsa ondan verebilirsiniz.
Eğer süt alerjisi varsa yogurtsuz domatessiz tuzsuz tarhanalae oluyor ondan alınabilir. Ben annemin yaptığından veriyorum.
Yoğurt mayalayin kendiniz labne peynir yapın.
Ben markaların organik diye sattığı şeyler para tuzağı gibi geliyor açıkçası. Olabildiğince kendim yapmaya çalışıyorum ben hem daha az maliyetli hemde ne yediğini biliyorum en azından ☺️