iyiki şimdi öncelikle sakin olun, 1 seneyi geçti ama hala ilk gün gibi hatırlıyorum o telaşımı. Ağlamalarımı… ne yiyeceğim diye kendimi yıpratışlarımı. Şimdi her şey öncelikle yavrun için bunu hiç unutma. Sütün azalacak evet ama bitkisel şeyler yapacaksın yiyeceksin. Marul ve dereotu mükemmel süt yapıyor her öğünde mutlaka yiyeceksiniz. Kuzu eti imkanlarınız dahilinde mutlaka tüketin çünkü kırmızı dana et de yasaksa zor oluyor protein eksikliği. Kış dönemi sebzeleri güzeldir kereviz brokoli pırasa bol bol yiyeceksiniz .
Biliyorum en zoru da kahvaltı , kendinize değişik gözlemeler yapabilirsiniz örneğin mantarlı, sonra pırasalı havuçlu patatesli mısır unlu tava keki gibi şeyler. Yaratıcı olun beyninizi açın hep uydurmasyon tarifler olacak ama sizi ayakta tutmaya yetecek. Kahvaltıda rokalı dereotlu salata yiyin , zeytin reçel yiyin . Zaten reçel tatlı olarak tek dostunuz olacak .
Çikolataya benim gibi aşık iseniz Vegan çikolatalar var .
Kabak tatlısı da dostumuzdur.
Bir de tereyağsız sıvı yağlı un helvası 😂
Güzel bir zeytinyağı da tedarik edin ki besin alabilin.
Daha sormak istediğiniz ne olur ise ben size yardımcı olurum seve seve. Benim bebeğim 4 aylıktan 8-9 aya kadar böyleydi . Ağzına alerji mamasını asla sürmedi pekmezle de vanilya ile de . Bende emzirdim ve geri kalmadı ilk başta sütüm azaldı birkaç gün , sonra hemen silkelendim kendime geldim 💐 uzun oldu ama okuduysan uygula mutlaka , uzun ve zor bir süreç ama geçecek ❤️🙏