Aysun_01 Kızlar selam bu aralar sürekli yemek yeme isteği var kendime asla hakim olamıyorum Bi yerde dur demem lazım ama yapamıyorum bu durumu yaşayıp önüne geçen var mı allah aşkına fikir verin bana 🥺
melera Aysun_01 Bu sadece kendi elimizde irademizde sanki Ben de tatlıya karşı asla karşı duramıyorum. Asla🥺
keremsmom00 Aysun_01 bu durumun önüne geçen varsa bencede söylesin bende aynıyım özellikle emzirince kurt gibi aç hissediyorum tatlı tuzlu fark etmiyor 😂
Aysun_01 melera tatlıyı vs çok fazla aramam ama yemek konusunda sürekli bir şeyler yeme isteği geliyor bana
Aysun_01 Synmannesi insülin direncime baktiracagim artık psikolojim bozuldu resmen şu zaman diyete baslicam diyorum sadece laftayım
Mcz Oruç tutuyormussunuz gibi düşünürseniz belki önüne geçersiniz bide abur cuburu hayatınızdan çıkararak ben oyle yapıyorum
Synmannesi Aysun_01 ya karnım tok sürekli bir şeyler yemek istiyorum aburcubur kek çikolata süt yani böyle beynim obez olmuş sanki ya
Synmannesi Aysun_01 tarçınlı kahve 5 dakika keser felan diyorlar şu an onu da üşeniyorum her gün yapamıyorum
Aysun_01 Synmannesi diyetisyene gideyim dedim ateş pahası olmuş resmen fiyatları bebegimde var sporada gidemiyorum