kuzeytobaby 7 aylık oğlum hava çok sıcak olmasa bile kafası çok terliyor yatağı ıslatacak kadar. Sonra sırtı buz gibi oluyor. Sürekli hırıltı tıkanıklık. Bana bir akıl verin 😔
beyzacmvrc kuzeytobaby benim kizimda 7 aylık oda aynı canım emerken çok terliyor sırtı da aynı en çok kafası ben sürekli bez koyup değiştiriyorum bezi de arada başka türlü sürekli üstünü degsitirmeye kalksan zaten daha çok hasta olur
denizberkaa1 kuzeytobaby burnunu temizliyor musunuz düzenli olarak eğer yapıyorsanız bi geniz etine baktırın benim oğlumunda terler eğer burnunu temizlemezsem küçük bişeyler olsa bile rahatsız olur ondan
mom-1 kuzeytobaby bizde de oluyordu. Doktorum emerken çok çaba sarf ettikleri için terlerler o yüzden kalın giydiriyosan ince giydir zıbınla emzir derdi aklınızda bulunsun
beyzacmvrc Babygirllllll benim kızımın da eli ayağı da terler çoğu Zaman benim eşimde de var bu Genetik sanırım babadan alabileceği herşeyi almış zaten 😂
Merve1601 Bizde de kafa terlemeleri çok oldu d vitamini eksikliği ve genetikten olabilir demişti doktor kan değerlerine baktırmamıştı tavsiye ederim
ozlemyavuz Benim bebeğim de aynı şekilde kafası çok terliyor. Geçen gün kontrolünde ben sormadan doktoru söyledi terlemesi fazla olabilir endişelenme küçük oldukları için emerken çok çaba sarfetmelerine bağlı dedi. Endişelenmeyin siz de 😍